Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica wieku w związku

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Potrzebuje kilku rad i opinii innych kobiet(a nawet mężczyzn) Chodzi o to,iż jestem zainteresowana pewnym facetem...I nie potrafię stwierdzić,czy on mną też,czy jego zachowanie to tylko żartobliwie podrywanie młodszej laski. Ja mam 20 lat,On 28. Dla niektórych to może być dziwne...Facet,który zbliża się do 30 i "smarkula" dopiero zaczynająca samodzielne i dorosłe życie,nie mająca jeszcze żadnego życiowego doświadczenia(Mimo iż jest dojrzalsza niż wskazuje na to jej wiek) Jak myślicie? Jeśli 28-latek flirtuje z 20-letnią kobietą to tylko żarty z "małolaty",która wyszła z wieku nastoletniego?czy serio może wyjść z tego coś ciekawego?Czy ta różnica wieku jest zatrważająca? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Ciężko stwierdzić, co mu w głowie siedzi. Na wszelki wypadek nie angażuj się póki co i traktuj go z dystansem

Gość gość
Do seksu taka dobra, ale do życia niekoniecznie.

Gość rrrozwódka
to nie ma znaczenia ile ma lat, faceci rozwijają się tylko do 3 roku życia, a potem tylko rosną :) 8 lat to żadna różnica, a dojrzałość należy oceniać po zachowaniu

Gość gość
Hmm. Mam to samo,więc Cię rozumiem. A powiedzcie.Co myśleć w momencie kiedy taki facet mówi ze nie bedzie sie narzucal i jeśli zechce to sama sie do niego odezwe?

Gość gość
Za 10 lat on będzie miał dopiero 38, a Ty już 30 czyli stara doopa, odpuść go sobie, niech chłop sobie poużywa życia.