Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta chce idealnego faceta pod każdym względem, choć jej samej daleko d

Polecane posty

Gość gość

o ideału. Musi być pewny siebie, ale jednocześnie wrażliwy, musi być zawadiaką i mieć w sobie łobuza, ale jednocześnie być wierny, odpowiedzialny i kochający. Musi być spontaniczny, nieprzewidywalny i skłonny do szaleństw, a jednocześnie zrównoważony, konsekwentny, z zasadami i bezpieczny, musi być nie za niski, nie za wysoki tylko idealnie w jakimś zakresie, powinien zarabiać dużo, mieć pasje, hobby i ciągle się rozwijać, ale jednocześnie mieć mnóstwo czasu dla swojej kobiety, musi mieć ponadprzeciętnie dużo testosteronu, ale nie oglądać się za innymi kobietami i nie wykorzystywać tego. Musi być przystojny, ale żeby nie wyglądał pedalsko. Musi być kreatywny i ludzki z uczuciami, ale jednocześnie w sytuacjach kryzysowych ma włączać się u niego terminator, macho bez emocji. Ma zapewniać wsparcie i wysłuchiwać kobiety, ale jednocześnie nie być ckliwy, rozemocjonowany, z zamiłowaniem do smętnym historyjek i słuchania żali. I kto tego wszystkiego chce? Isoty, które nic sobą nie reprezentują i jak zapytasz co mają do zaoferowania to są to jakieś frazesy typu: jestem ciepła, pogodna, miła, wesoła, uśmiechnięta. Do tego mam ładny wygląd (często przeciętny, albo gorzej). Masakra jakaś.

Gość gość
to prawda

Gość gość
Weź ty kup dmuchaną lalkę, bo już od tego niedorżnięcia p********z głupoty

Gość gość
13:02 Hehe, kolejna replika jałowych intelektualnie stworzeń. Nawet na zabawną ripostę was nie stać do tego stopnia jesteście jałowe intelektualnie i macie mózg nieprzystosowany ewolucyjnie do wysiłku, tylko do żerowania całe życie na facecie i bezstresowego, gnuśnego żywota.

Gość metosorphin
zalozycielu wątka, mam jedno pytanie. masz dziewczyne/zone?

Gość gość
Mam dziewczynę, a co to ma do rzeczy?

Gość gość zawadiaka
Pierwsze zdanie i już o mnie :D:D:D

Gość gość
wydam sie za bogatą dziunie z samochodem i samojebem bo mi sie juz niechce:-P

Gość gośćesmeralda
Huj prawda,mnie facet ogolil scislej mówiąc

Gość gość
są takie wady które można zaakceptować, wcale nie trzeba być ideałem

Gość gość
Biorąc pod uwagę że nie działają na mnie żadne reklamy ani inne przekazy medialne coś mi próbujące narzucić, to mój facet na pewno nie jest idealny. Ma pasować do mnie a ja również nie jestem idealna ;)

Gość metosorphin
no sporo ma to do rzeczy, na przykład czy widzisz ja w taki sam sposób jak inne kobiety opisane przez ciebie w watku czy może idealizujesz ja i naginasz rzeczywistość robiąc z niej jedna jedyna idealna zaslugujaca na ciebie :P :P bo skoro jesteś z kims mimo takich pogladow to musisz wierzyc w jej inność żeby wmowic sobie samemu ze warto no sory ale godzic takie poglądy o kobietach ze zdrowym związkiem to chyba niemożliwe po za tym jeżeli naprawdę masz dziewczyne to serdecznie jej wspolczuje i mysle ze nie tylko ja i niewiem jak można być z kims o takim zdaniu o kobietach

Gość gość
cała prawda ten opis

Gość gość
Wychowujemy się na bajkach i mitach. Każdy chciałby trafić na idealnego partnera... Faceci też mają wiele wymagań wobec kobiet, często pragną cech, które wzajemnie się wykluczają... Sęk w tym, że kiedyś trzeba dorosnąć. Trzeba zrozumieć, że ideały nie istnieją, zastanowić się ci jesteśmy w stanie zaakceptować, co poświęcić i na tej podstawie wybierać partnera. Tylko cała masa ludzi to osoby egoistyczne i egocentryczne, które nie są w stanie pójść na żaden kompromis. Inna rzecz to nasze przekonania, a rzeczywistość. Czasami ze szczerego serca wydaje nam się, że właśnie takiego partnera potrzebujemy, a kiedy przeżyjemy dany związek okazuje się, że czeka nas ogromne rozczarowanie. Druga strona medalu: wydaje nam się, że czegoś nie jesteśmy w stanie zaakceptować, coś nam się nie podoba, dopóki nie przekonamy się, że to nie jest prawda i nagle angazujemy się emocjonalnie w kogoś zupełnie "niepozornego".