Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Domi332

Problem z chlopakiem. Pomozcie

Polecane posty

Jestem z chlopakiem ponad 2 lata. Do tej pory w realu bylo super. Od soboty zaczął mi pisać, ze jestem nudna po czym przestal sie odzywac. Od 5 dni ma mnie totalnie gdzieś. Jak do niego dzwonie to nie odbiera, a nawet nie oddzwania. Gdy próbuję pisac - odpisuje mi ale szybko konczy rozmowe, mówi mi, ze nie chce mu sie pisac ze mna. Ostatnio napisalam mu, ze jak jednak zdecyduje sie to niech napisze. Napisal,ze okej. Czekam i nic :( co mam robic? Bardzo go kocham ale nie mam juz sily na te olewanie z jego strony :/

Gość gość
chyba faktycnie się znudził albo znalazł kogoś innego - staraj się wyjasnić sytuację a jak się nie da - olej. Trzeba iść dalej.

Nie wiem juz jak mam próbować to wyjasnic skoro ma mnie w d***e. :/

Gość gość
Miej troche godnosci dziewczyno! On CIE olewa, nie chce miec Juz z Toba kontaktu a Ty sie ponizasz, piszac do niego. To tylko kwestia czasu az on CIE zostawi, prawdopodobnie kogos poznal I szuka pretekstu do rozstania. Wyprzedz go I sama z nim zerwij, przynajmniej bedziesz miala satysfakcje ze to nie on CIE rzucil ostatecznie.

Gość gość
skoro ma cie w d***e to czemu się poniżasz.Było minęło.

Jak ostatnio mu napisałam ze z nim zrywam, to napisal, ze nie chce mu sie czytać tych glupot i odpisywac na nie :/

Gość gość
Zatem po prostu urwij z nim kontakt, gdy in wkoncu sir odezwie Ty nic nie odpisuj, miej wy...ne na niego. Zrozumie, ze to koniec. Badz silna, nie zlam sie bo on mysli ze trzyma CIE w garsci I nawet jak zerwiesz to zatesknisz I zaraz wrocisz. Wyprowadz go z tego bledu! Ciesz sir wolnoscia, jeszcze znajdziesz odpowiedniego faceta, glowa do gory :)