Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karikari6

Dlaczego nikt mnie nie podrywa?

Polecane posty

Gość karikari6

Mam 20 lat i w normalnych życiowych sytuacjach nikt mnie nigdy nie podrywał. Wielokrotnie rozmawiałam z różnymi mężczyznami, ale żaden nie patrzył na mnie pod kątem seksualnym. Jestem dość ładna, zgrabna, zazwyczaj ubieram się normalnie, ale czasem też seksownie. Chciałabym poczuć się jak obiekt pożądania, a nie jak facet. Cały czas widzę jak faceci podrywają moje koleżanki, a ja nigdy tego nie doświadczyłam. Jak to zmienić?

Gość gość
Gdybys byla taka jak piszesz to by cie podrywali. Nie oszukuj siebie samej.

Gość karikari6
No, ale nie kłamię. Mam 165 cm wzrostu, ważę 54kg, mam ładną figurę, nie idealną oczywiście. Twarz też mam ładną, maluję się i dbam o siebie. Brzydsze ode mnie są podrywane więc tu chyba nie chodzi tylko o wygląd.

Gość gość
czyli jestes wredna chamska i nie szanujesz sie.

Gość gość
Możesz robisz miny z cyklu "nie podchodź". Częsty przypadek. Uśmiechnij się do ludzi.

Nie zakładaj majtek i stanika.

Gość gość
wklei zdjecie z zakryta twarza

Gość gość
Może masz nieprzyjemny wyraz twarzy,kamienna twarz, jesteś naburmuszona. Częste przypadki u kobiet nawet tych starszych. Faceci nie lubią takich kobiet.

Gość gość
niestety nie wierzę, że ładną kobietę w Twoim wieku mogl nikt nigdy nie podrywać... Chyba, ze zyła w jakimś odosobnieniu. Widocznie nie jesteś ładna, sorry za szczerość, to nie miało być wredne, ale to niestety nie mozliwe żebys była, wzrost i wage masz ok, ale może twarz masz brzydka ,a tego nie widzisz, albo jestes co najwyzej bardzo przecietna

Gość gość
Zreszta nawet jesli jestes niesmiala, czy antypatyczna to ciezko mi uwierzyc zeby naprawde ladna dziewczyne nikt nie probowal nawet podrywac...Może nie jestes jakas bardzo brzydka (zreszta nie widzialam Cie), ale ladna byc nie mozesz, sorry

Gość gość
dlaczego lachonie uwazasz ze jestes ladna?

Gość gość
Przekonanie że jesteś ładniejsza od koleżanek mówi samo za siebie, jesteś głupia :-D

Gość gość
A jak masz na imię? Wacek?

Gość gość
Czasem mina zniechęca. Może masz b***hface albo postawe zamkniętą

Gość gość
A ponoć kobiety od razu skreślają mężczyzn którzy patrzą na nie jak na obiekt seksualny :D

Gość gość
Też tak miałam, powodzenie dopiero zaczęłam mieć przed 30-tka. W moim przypadku powodem prawdopodobnie był bardzo młody wygląd. Mając po 20stce wyglądałam jak 15latka

Gość gość
...przytyłam dwukrotnie, zrobiłam trwałą jak moja mama i się tak ubieram i od razu zadziałało, teraz listonosz mówi mi pani i mam nadzieję że coś z tego będzie :-)

Gość gość
17:14 Hahahaha

Gość gość
Moze problem tkwi w osobowości.Moze automatycznie i podświadomie zniechęcasz facetow.Moja rada...wyluzuj...nie patrz na koleżanki itp. ;) zajmij sie swoim życiem a mysle ze z czasem ktoś sie sam trafi ;)

Jestem facetem i mam 30 lat. Prawie nigdy nie podrywałem, więc statystycznie jedna kobieta była niepodrywana :) Nie każdy facet będzie to robił, a powodów może być wiele, np brak pewności siebie, niezdecydowanie którą dziewczynę wybrać, brak dystansu do siebie,czy nawet brak wiedzy o tym czym jest męskość, która jest czynnym działaniem. Radzę Ci, żebyś się uśmiechała pierwsza i miała jakiś punkt zaczepienia, na przykład wychodź z psem na spacer. A najskuteczniejszy sposób, jaki mogę teraz wymyśleć, to opij się alkoholem i spaceruj tak, żeby było to po tobie widać. Jak facet widzi pijaną kobietę, to chęć zagadania do niej wzrasta kilkukrotnie.

Gość gość
Moze nie umie grac po prostu a wszystko bierze na poważnie ;) to tez moze być powod ;)

Gość gość
bzdura jak kobieta nawet jest przecietn a co dopiero ladna to cala masa facetow ja podrywa. Jedynie co moze stac na przeszkodzie to albo chamski charakter albo dziewczyna ma ton taki ze po jednej rozmowie mimo urody ma sie ochote zakonczyc ta znajomosc (arogancja i wymagania z kosmosu). W zyciu nie spotkalem dziewczyny ktora mimo urody i niesmialosci niebylaby podrywana a spotkalem tysiace kobiet wiec to ewidentna prowokacja.

Gość gość
Moze twoje dzieciaki plataja sie pod nogami? ;)

Gość Gość

Jesteś karłem!!!!165 cm to karzeł.Kobieta zaczyna się od 175 cm.Wiem to bo jestem facetem ktory ma 194 cm i nie wyrośnięte karlice mnie nie interesują.