Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYŁAM GŁUPIA!!!

Polecane posty

Gość gość

Za namową rodziców i poprzez presję otoczenia miałam iść na studia; niestety matury napisałam słabo tak więc wybrałam kierunek na który się łatwo dostać - stosunki międzynarodowe; na początku kiedy rodzice byli zadowoleni, bo mieszkam na wsi a to nie takie oczywiste że ktoś idzie na studia nieważne jakie, ja też byłam zadowolona; niestety na 3 roku zaczeło do mnie dochodzić że był to najgorszy wybór ale dalej brnęłam w studia tym razem poszłam na magisterkę - ekonomika trasnposrtu i logistyka; i znowu dupa bo pracodawcy chcą doświadczenia a jak ja je mam znależć skoro nie mam gdzie go zdobyć... teraz mam już 27 lat z czego 8 zmarnowałam na studia i kursy podyplomowe, nie mam stałej parcy, nie mam dzieci ani faceta nawet, szkoda mi tylko tych lat młodości bo równie dobrze mogłam przez te lata chlać ćpać i ****ać, przynajmniej co bym przeżyła to moje

Gość gość
Nie szukaj winy na zewnatz siebie tylko wrz sie do roboty

Nadal jeszcze możesz to wszystko zrobić. Przecież nie umierasz jeszcze. :D

Nie mieć doświadczenia ze stosunków międzynarodowych to trochę słabo :classic_cool: trzeba było w wolnych chwilach chodzić do akademika lub tam gdzie przebywali studenciny z wymiany :classic_cool:

Ekonomika transportu... Trzeba było wystawić nozkę na wylotowce, mogłabyś podpytać kierowców co i jak. A przy okazji dorobić :D

Gość gość
studziaa twoja opinia jest tyle warta ile gufno dzifki zagrzybionej; oczywiście pracuje w biedrze no ale nie jest to praca ani łatwa ani dobrze płatna zbytnio, a i za kilka lat uroda przy tej ciężkiej pracy przeminie... frustruje mnie najbardziej to że w zasadzie ja już nie mam perspektyw na poprawe swojego życia; to już do końca będzie ciężka harówka za marne pieniądze; ta świadomość bezsilności jest najgorsza :(

wiem to był żart :D Załóż działalność, choćby usługi sprzątające. Będziesz tyrala przez jakiś czas sama, ale z biegiem czasu będzie Cię stać na pracowników, a Ty będziesz Panią swojego czasu. Może nie zarobisz milionów, ale nie będziesz tyrać dla kogos. Idź na kurs masażu i przyjmuj klientów w domu.

Gość gość
toż to prowokacja głupie p***y !!! nie ma takich nieudaczników jak autorka :P