Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najbardziej oczekiwane dziecko w Polsce Lewandowsy

Polecane posty

Gość gość
Robert jest świetnym piłkarze, jak byłam na zagranicznych wakacjach to kelnerzy dowiadując się, że jestem Polką mówili "Lewandowski, good football". Super, że jakiś Polak jest ceniony i znany na całym świecie. To media wykreowały ich na rodzinę królewską, nie wiem po co.

Gość gość
17:28 Otóż to. Oni robią swoje, to co kochają, żyją i sa szczęśliwi. A media non stop o nich piszą, gadają. Po co to? Diabli wiedzą. Zdjęcia z ukrycia im robią etc.

Gość gość
a ty skąd wiesz, że Niemcy się nie interesują, wiadomo że nie tak jak w Polsce ale w mediach informacja również była podana więc tak całkiem obojętnie koło tego nie przeszli.. a jak mają kasę to niech sobie noszą zegarki za pół miliona, ich pieniądze ich sprawa, mogą żyć jak w bajce nikogo nie krzywdzą więc skąd ten jad

Gość gość
20:03 No jak to skąd? Zawiść, zazdrość. Polacy mają to w genach. Taka mentalność głupiego narodu.

Gość gość
Nie mam nic do ich talentu i pieniędzy, ale nie traktujmy ich jak wyroczni w każdej sprawie lub jak polskich odpowiedników Williama i Kate, bo to śmieszne. Media próbują nam wmówić, że narodziny tego dziecka są jakimś wiekopomnym wydarzeniem i dorabiają wielką ideologię.