Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Będę bogata

Polecane posty

Wiecie czemu będę bogata? Pomijając mój rewelacyjny pomysł na biznes, to nigdy nie założę rodziny. Cała kasa tylko dla mnie i ew. na exa, którego będę zabierala czasem na wycieczki i do restauracji. Dzieci powodują biedę rodziców. Sama wyprawka kosztuje z 10 tysi. Wózek, łóżeczko, nosidełko, foteliki, nocniki, wanienka. Urządzanie pokoju. Morda do wykarmienia przez co najmniej 19 lat (jeśli zechce studiować to i kolejne 5). Nie wspominając o tych wszystkich gratach to znaczy: zabawki, gry, książki, wszelka elektronika XXI wieku. Wyjazdy na obozy czy wakacje, kursy, hobby, karnety. A ile nerwów toto pożera, ile czasu, który można spożytkować na coś przyjemnego.

Gość gość
jak cie po 30stce instynkt macierzyński przypili, to inaczej będziesz gadała ;)

instynktu nie mam do tej pory, a nawet jeśli się pojawi to moje przekonania na ten temat nigdy nie ulegną zmianie. Brzydze się ciąży i wszystkiego co z tym związane.

Gość gość
raczej nie bedziesz... po pierwsze, nie wystarczy miec pomysl, trzeba go zrealizowac i rozwijac dwa, widac po zdaniu, ze masz mentalnosc biedy, tacy ludzie nie bywaja bogaci

up ja mam pomyslow 1000 na godzine i je realizuje a ty pi3rdolisz o jednym pomysle, nie masz pojecia o czym piszesz patalachu.