Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inni spuszczali sie zonie do srodka a ja nie moge

Polecane posty

Gość gość

zona kiedys brala tabletki, tym to argumentuje. mowila, ze faceci spuszczali sie jej do srodka a teraz niby nie chce brac tabletek i kaze mi w gumie. no chyba ze w pupe to moge do srodka... Ktos mial podobnie? Plus taki, ze moge w pupe bez gumy bo z tego co wiem poprzednicy brali ja w gumie.

Gość gość
a nie możecie zdecydować się już na dziecko?

Gość gość
a do buzi pozwala Ci się spuszczać? dużo było tych poprzedników?

Gość gość
zrób jej ... ooops ... czyli wyjmij w trakcie, zdejmij kondoma i wsadź bez gumy i kochaj się dalej. Jak zrobisz to bardzo szybko, to zanim zauważy to już będziesz w pochwie bez. W końcu to twoja żona i jak zajdzie w ciążę to chyba nie będzie tragedii a jak jesteś na tyle sprawny, że potrafisz wyjąć przed, to wyjmij i zrób jej "mokry brzuszek"

Gość gość
Oszalałeś? Nie wolno takich rzeczy robić, jak NIE to nie.... pogadac można, ale takie "podstępy" są złe

Gość gość
Bo ty jesteś tym gorszym, takim zwyczajnym jeleniem który zgodził się na ślub więc wzięła co wpadło w ręce, bo drugi taki idiota mógł się jej nie trafić.

Gość gość
up

Gość M189cm
Powiedz jej tak, "Albo dajesz w...." albo szukaj innego frajera.

Gość gość
Są inne metody antykoncepcji ,plastry ,wkładki ,zastrzyki, tylko nie każda kobieta może je stosować jak i pigułki zresztą . Wszystko zależy od organizmu i musi byś przeprowadzone stosowne badanie przez lekarza ginekologa. W gumie to jest straszny seks a wiem cos na ten temat bo sam się długo męczyłem .Jak byś lizał loda w papierku wielu bodzców nie czujesz. Mnie to nawet się seksu odechciało . Ale teraz chce zajść więc wale bez gumy i to jest życie . A anal może i czasem jest fajnie spróbować ale tak co chwilę też by mi się odechciało wolał bym sam sobie ulżyć .