Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia_102

Dobry Hipnotyzer

Polecane posty

Cześć :) Mam nerwicę z którą niestety przestaje sobie radzić.. Słyszałam, że idealnym sposobem na walką z tą chorobą jest hipnoza. Jestem z Wrocławia, ale na internecie znalazłam tylko ceny od 200zł wzwyż, a wiem, że niektórzy biorą dużo mniej. Macie może jakieś doświadczenia związane z hipnozą, może jakieś dobre i tanie namiary? Będę wdzięczna~!

Gość gość
Szukasz rzadkiego specjalisty, który ma za swoją odpowiedzialną pracę wziąć mniej niż 200zł ? Żarty sobie stroisz ? Nie mówiąc już o tym, że lwia większość hipnotyzerów za 200zł, zna się na hipnozie, jak ty na technologi budowy bomby atomowej :D.

Nie robię sobie "jaj" ;) 200zł za wizytę biorą genialni specjaliści wraz z badaniem. Nie stać mnie na kilka sesji po 200zł. Więc grzecznie zapytałam i Pani odpowiedź jest niepotrzebna. Pozdrawiam

Gość gość
Basia_102 dziś ...200zł za wizytę biorą genialni specjaliści wraz z badaniem... x Oplułem monitor ze śmiechu :D :D :D. Ty dziecko nie masz pojęcia o czym piszesz. Porozmawiaj o tym ze swoim psychiatrą. Może on kogoś ci doradzi. x Genialny specjalista za 200zł... Ludzie mają poczucie humoru :D. Godzina psychoterapii u naprawdę dobrego specjalisty może tyle kosztować, a mało który z nich odważy się stosować hipnozę. A to badanie, to niby na czym ma polegać? "Hipnotyzer" pomaca cię po brzuszku :D ? Bo przez godzinę, to nawet dobrego wywiadu nie zdąży z tobą przeprowadzić.

Gość gość
no właśnie beznadziejna bźdźągwa!!!

Gość gość
no właśnie takie panie z cienką świadomością mocno zaniżają poziom takiego wysoce jenteligentnego forum kafeteryjnego kobieto ogarnij się nie rób wstydu!!!