Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Jestem podręcznikowym przykładem że pieniądze szcześcia nie daja

Polecane posty

Co z tego że na koncie mam 5 cyfrową sumę, mam nowe auto i se na niczym nie oszczędzam jak nie jestem szcześliwy w życiu i nie wiem co ze sobą zrobić i co będzie dalej, zakochuje się w osobach u których nie mam szans, nie mogę znaleźć se na dłużej kolegów, nawet nie mam z kim się napić. A moi najlepsi koledzy to ludzie z tibi ;p

Gość gość
ciesz się tym , co masz

Gość gość
A co z twoją kafeterianka, odezwała się? :D

@UP to temat zakończomy nie mam zamiaru już jej więcej dręczyć

Gość gość
Zadzwoniła na policję i posadziła go o stalkowanie

Gość gość
Jeżeli pieniądze szczęsścia nie dają ci to może mnie poratujesz, jak podam ci numer konta ? :(

Gość gośćgość1
ja mam taką sytuację jak autor :( też nie narzekam na brak pieniędzy ale jestem nieszczęśliwa i samotna :( Samotność zabija całą radość z życia

Gość gość
szeczescie to miec (w tym kraju) to miec gdzie mieszkac co zryc i o rznać, co ty kmio ie wiesz o szczesciu jak ci starzy zdyc daja zone sasiada dymasz bo masz czas jK on dyma w pracy ,co ty wiesz o szczesciu i pieniadzach no co! zpiertalaj zLosna oso o bo nawet bym cie z kUzy podnius idze idze pamietaj phtan niezadawaj bo znasz na nie odp9wiedzi yyy:-P i kurcan9epyzkuj bo wpiertol masz! no co kurfa,jacie fszo wyprostuje w srake dymancu! :-P

Gość gość
Podziel się pieniędzmi , ktoś będzie ci wdzięczny a ty poczujesz się szczęśliwszy.

Moje jedyne plany na weekend i kazdy wieczor wyglądają tak samo, granie w tibie, zaraz tez lece bo o 21 WZ na Neranie robimy a potem feru bossy. Ja nawet o niczym lepszym juz gadać nie umiem kurw...