Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanRemigiusz

Związek z moją dziewczyną.

Polecane posty

Czesc,jestem z dziewczyną od 1,5m,bardzo mi na niej zależy i kocham ją,każdego dnia jej to uświadamiam,ale wszystkie te staranie sprawiają że czuje się zazdrosny o wszystko,ma tylko kolezanki,lecz duzo imprezuje a moze imprezowała,czasami czuje ze nie mówi mi wszystkiego.Pytasz ją o wszystko ale mówi że nic lecz widzisz coś po niej że coś jest nie tak,pytanie do was?macie podobnie?jak na to reagujecie?Mnie to przerasta,czasami chyba aż za bardzo bo już mam dość...

To nie starania sprawiają, że czujesz się zazdrosny tylko brak pewności siebie. A laski nie przepadają za takimi facetami. Nie ufasz jej? To po co z nią jesteś? Tylko błagam, nie pisz, że dlatego, że ją kochasz, bo jeśli kogoś się kocha to mu się ufa. Ufasz? To czym się martwisz?

Pewność mam do niej ale może jej brak sprawia że tak się czuje,mimo iż mamy do siebie 30 min drogi to jest tak a nie inaczej widzimy sie 3 dni w tygodniu.Musiał byś znać cała sytuacje nie możesz oceniac z góry tym bardziej nic nie wiedząc...po prostu może coś robie źle,ciężko mi o tym myśleć...

Znam całą sytuację, napisałeś wystarczająco dużo, a "uczucia w tym są szczególne, iż wydaje się nam, że odczuwamy je tylko my". Więcej pewności siebie, tylko nie pomyl pewności siebie z chamstwem, bo to często cienka granica.

Gość gość
Duzo imprezuje tzn. Chodzi na belety z kolezankami, bez Ciebie?

imprezujemy razem,znaczy bardziej kiedyś dużo imprezowała i wgl... Teraz na każdą imprezę jeżdżę z nią,wiecie jak to w klubach,dlatego samej nie chce jej puszczać.