Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całowałam się z chłopakiem i poczułam, że ma erekcję

Polecane posty

Gość gość

Zaznaczę najpierw, że jesteśmy razem od sylwestra, żeby nie było jakiś wyzwisk od szmat czy puszczalskich. Ostatnio się całowałam z moim chłopakiem ale tak, że on leżał na mnie tak jakby w połowie na mnie,tak że jego jedna noga była między moimi nogami i poczułam u niego erekcję, obrzydziło to mnie i już nie miałam ochoty się dalej całować. To normalne? Po co on to zrobił jak i tak nie mieliśmy zamiaru uprawiać seksu?

Gość gość
trzeba bylo mu zwalic konia albo obciagnac

Gość gość
po co on to zrobil?- to sie samo robi ty idiotko

Gość gość
Ile ty masz lat 10 czy 15?

Gość gość43
Ja bym się martwił na Twoim miejscu jakby nie miał erekcji. Bo to by znaczyło że jest pedałem albo impotentem... Ile Ty masz lat że takich rzeczy nie wiesz? Erekcja mało zależy od faceta, tylko najlepsi potrafią nad tym idealnie panować...

Gość gość
chyba 10 bo 15 tki juz dupy dawaja

Gość gość
Wiem, że to jest potrzebne, bo kiedyś będę chciała mieć dzieci i do tego jest potrzebna erekcja ale przy całowaniu nie jest potrzebna. Więc skoro to się robi samo to myślicie, że on wtedy myślał o seksie, że mógł mieć nadzieję, że to się zaraz wydarzy?

Gość gość
ja cie krece ta strona jest 18+ wiec wejdz tu za jakies 10 lat

Gość gość
Dziecko kochane, erekcja jest potrzebna do Waszego współżycia które powinno mieć miejsca przynajmniej 2-3 razy w tygodniu, jak już dorosniecie... A ciąża to zupełnie inny temat...

Gość gość
Jak erekcja cie obrzydza, to wspolczuje kazdemu twojemu chlopakowi. Pewnie nawet do reki nie wezmiesz, a co dopiero w usta...

Gość gość
Może się źle wyraziłam, że mnie obrzydza, po prostu mnie to skrepowało, że on dostał jej. Nie myślę o żadnym seksie, chcę się całować, przytulać i chodzić za rękę, być z kimś i mieć kogoś do rozmów. Tylko mnie to zaskoczyło, że może on o tym myśli albo może i by chciał.

Gość gość
trzeba byo złapać za kiełbasę..:classic_cool: pewnie wolal zebyś wziea do buzia a nie całowala się milionowy raz

Gość gość
erekcja przy całowaniu?powiedz mu,że powinien iść do lekarza,tobie tez nie zaszkodzi się z nim przejsc

Gość gość
calowac sie, przytulac i chodzic za reke? serio chyba masz 10 lat albo jestes strasznie niedojrzala :D

Gość przegość
Na twoim etapie rozwoju całowanie czy trzymanie za rękę jest OK Ale jeśli myślisz, że chłopak całuje się bo lubi bez erotycznego podtekstu to jesteś w błędzie. Po co miałby cię całować jeśli nie miałoby to prowadzić do seksu? Jesteś tak młoda i niedojrzała, że tobie do przytulania i chodzenia za rękę potrzebny jest ojciec a nie chłopak. Poza tym dziwi mnie, że obrzydza cię jego wzwód, a nie obrzydza jak pod wpływem pocałunków nabrzmiewa i ślini ci się pochwa. On też ma się brzydzić jak się dowie że masz mokro?

Gość gość
Napisz ile masz lat, to może wreszcie zrozumiemy o co tu chodzi.

Gość gość
21

Gość gość
masz racje autorko , napalony myslal o ******iu i pewnie mial nadzieje ze cie przeleci , obrzydlistwo dobrze ze sie nie zlal na ciebie

Gość gość
Autorko, to jest normalna reakcja organizmu męskiego, tak mężczyzna reaguje na podniecenie. Nie jest to coś na co on ma wpływ, a już raczej na pewno nie w tym wieku, bo podejrzewam, że oboje jesteście dość młodzi. Jest to jak najbardziej naturalne i nie ma się czym stresować. Jeśli chcesz się całować, przytulać i chodzić za rękę, to oczywiście Twój chłopak powinien to uszanować. Nie myslisz k niczym innym i prawdopodobnie nie jesteś na to gotowa. I dobrze, nie ma co się spieszyć. Najlepiej poczytaj o tym czym jest erekcja.

Gość gość
debilka robi sobie z was jaja, a to jakaieś rozjechane babsko co miało więcej kotasów w c***e jak wy kiełbas widzieli

Gość gość
facet powinien panowac nad fiutem

Gość gość
Mnie obrzydza jak facet nie ma erekcji w czasie czlowania :P

Gość gość
Jak dostaniesz kaszlu to panuj nad kaszlem . Zapanuj tez nad oddychaniem ,na początek 10 dni bez oddychania . Powstrzymaj sie od robienia kupy i siku . Można tez oduczyć sie od spania . Zapanuj a jak będziesz senna to zapałkę pod kazda powiekę . I czekaj tak na bociana . Oprócz dziecka przyniesie ci duzo siana.

Gość gość
Twoj chłopak powinien sie poddać amputacji zwanej kastracja . Ja nie wiem ze nagle zaczęli sie rodzic chłopcy z penisami . Za moich czasów nie było takich gadżetów jak penis . Ale postęp idzie do przodu .

Gość gość
Przeciez to prowo jest. Urocze i zabawne całkiem ;-(

Gość gość
Ale jak może penis stanąć . To mit o bocianach jest juz obalony.