Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jakie macie sposoby na rozkochanie faceta oprócz olewania

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo ze najlepiej dziala olewanie tz odpisywanie z opoznieniem bo bylo sie "zajetym" lub znikanie na kilka dni. Chodzi oczywoscie o poczatki kiedy nie jest sie jeszcze w zwiazku a facet sie stara. Co jeszcze dziala wedlug was?

"Wiadomo, że najlepiej działa olewanie" - tak, to doskonały sposób na upolowanie mało rozgarniętego gościa z kompleksami :D Na szczęście taką technikę stosują tylko kretynki, więc pula debilnych genów namnaża się w swoim środowisku. Inteligentny facet uzna, że laska która go olewa po prostu się nim nie interesuje i poszuka mądrzejszej. Same plusy:)

Gość gość
Mało_stanowczy Chyba sobie zartujesz? Przeciez to glownie dziala wlasnie na pewnych siebie facetow. Taki niepewny poczuje sie odtracony a pewny siebie uzna taka kobiete za wyzwanie. Tak po prostu jest. Może nie rozumiesz slowa olewanie?

Gość gość
Olewam tych co mnie zranili albo zawiedli..nigdy kogos komu od początku zalezy na mnie..to ja byłam ofiarą głupich gierek ze strony faceta wiec nie sugeruj ze tylko kobiety sie dopuszczają takich debilnych zachowan

Gość gość
Malo stanowczy, jakos ta technika dziala, nieraz sie o tym przekonalam. Oczywiscie nie mowimy tu o totalnym olewaniu, odpisywaniu po tygodniu lub wcale tylko o odpisaniu nie natychmistowo, tylko z parogodzinnym opoznieniem I nie odbieraniu kazdego jego telefonu- nie odbieranie czasem I odzwanianie znacznie pozniej. Wtedy facet widzi ze nie kobieta zyje tylko ta relacja, ma swoje zycie, swoje sprawy I troche sie tez zastanawia czy czesem ktos inny, plci meskiej, nie zajmuje wlasnie jej czasu ;) skoro tak dlugo nie odpisuje. Wydaje sie wtedy atrakcyjniejsza w jego oczach, odrobina niepewnosci na poczatku relacji dziala dobrze na wiekszosc facetow, tak juz jestescie skonstruowani ze nie lubicie za szybko zlapac kroliczka ale troche go pogonic I nikt mi nie wmowi ze jest inaczej. Kobieta ktora wcale nie gra I Od razu pokazuje ze jej zalezy to przegrywa na starcie, zycie mi to pokazalo. Oczywiscie nie mozna popadac w skrajnosc ale czasem dawac mu troche do myslenia, nie byc na kazde zawolanie, byc mila ale I troche niedostepna. To dziala na wiekszosc facetow z wyjatkiem sfrustrowanych prawiczkow ktorzy boja sie odezwac do kobiety I oczekuja ze to one beda latac za nimi ;)

Gość gość
gość dziś Super odpowiedz. Wlasnie o to mi chodzilo. Kazdy wie ze to dziala szczegolnie na poczatku spotykania sie. Co jeszcze oprócz tych telefonow i smsow?

Gość gość
gość dziś Wiadomo ze najlepiej dziala olewanie tz odpisywanie z opoznieniem bo bylo sie "zajetym" lub znikanie na kilka dni. Chodzi oczywoscie o poczatki kiedy nie jest sie jeszcze w zwiazku a facet sie stara. Co jeszcze dziala wedlug was? x Nie no na mnie to działa że chu... Znowu jakieś poradniki jak wyrwać wsioka albo dziołche z remizy :D Szanuję siebie i swój czas na mnie to zawsze działa odwrotnie! Dlatego mam normalną Kobietę która mnie szanuje a ja ją.

Gość gość
Jak ktos cie nie chce to go nie rozkochasz i nic ani nikt ci nie pomoze.

Gość gość
Tylko olewanie. ;) Żadnych innych sposobów. ;)

Gość gość
Do 16:21 Gowno ci olewanie pomoze jezeli ktos cie nie chce :-)

Gość gość
Moim zdaniem, gdy mezczyzna jest zainteresowany, to takie podchody nie dzialaja i od razu, jezeli jest inteligentny, to wyczuje gierki i sztucznosc. Zreszta, takie cos, to moze dziala na macho, albo na krotkotrwaly zwiazek, kiedy mezczyzna nie traktuje zbyt powaznie tej milosci. Prawdziwie zainteresowany i zakochany i z wzajemnoscia doceni szczerosc. Zreszta w przypadku tej prawdziwej milosci to nie ma tego typu gierek, bo jest prawdziwa milosc.

Gość gość
Haha widze juz odglosy nienawisci i zazdrosci ze pewnie mnie nikt nie chce wiec o to pytam. Wiadomo ze to nie dziala na kogos niezainteresowanego. Wyraznie napisalam ze chodzi o etap gdy facet sie stara na poczatku znajomosci bo wlasnie jest zainteresowany. Takie olewanie nie jest sztuczne bo ja niczego nie udaje. Po prostu pomysle nim cos zrobie :-).

Gość gość
U mnie jest odwrotnie. Jak mi zależy to nie olewam i ale nie jestem nachalna a jak mi nie zależy to olewam i to rowno żeby się odczepił chyba, że ... wcześniej mnie czymś zranił i juz go nie chce to dostaje nauczkę żeby myślał, że mi zależy a potem od tak wypad robi :D

Gość gość
konkurencja ! to działa zawsze. Jakieś seduszkowanie Twoich fotek na fb ,jakies kwiaty w Twoim wazonie,jakies tajemnicze telefony....

Gość gość
No tak. Konkurencja to tez dobry patent. W sumie wystarczy wyjsc gdzies z kolegami na kawe i juz :-)

Gość gość
Kawa to lipa, lepiej się całować na oczach ofiary :-D

Gość gość
Wy chyba nigdy nie mialyscie chlopaka nawet co? Olewacie a nawet nie macie kogo. Jakby mnie baba olewala to bym poszedl do innej, jakby mi baba krecila z innymi to bym ja zostawil. Mezczyzn nie kreci to samoco Was.

Gość gość
Faceci sie burza ze to na nich nie dziala a jakos dziwnie kazdy facet ktorego wlasnie sie tak olewa biega za kobieta. Skoro zostawilbus kobiete ktora cie olewa tz nie odbiera kazdego tel lub odpisuje z opoznieniem to oznacza ze ci na niej nie zalezalo :-)

Gość gość
Wy nie rozumiecie slowa olewanie :-) dlatego sie burzycie

Gość gość
Oni myślą ze tu chodzi o takie olewanie jak oni olewaja dziewczyny ktore im sie nie podobaja :-) a to nie to samo

Gość gość
Tak samo bulwersuja sie kobiety gdy podaje im sie metody podrywaczy a pozniej jakos dziwnym trafem ulegaja :-). Tak samo jest z facetami :-)

Gość gość
Tylko desperat będzie się "dobijał" do kobiety która go olewa.

Gość gość
oj panowie,panowie... tak się oburzacie,tak sie obruszacie że wy nigdy ,że nie będziecie za kobieta latać ,a sami nie wiecie kiedy wpadacie w te sidła :D Tylko że mądre panioe zastawiają je bardzo umiejętnie i dyskretnie i nim sie pan zorientuje juz złowiony.

Gość gość
Czy zalotny uśmiech plus głębokie spojrzenie w oczy mogą rogrzać męskie serce?

Gość gość
18.21- dokladnie. Tu chodzi raczej o zabawe w cieplo-zimno na zmiane ze z jednej strony dajesz mu znaki ze jestes zainteresowana a z drugiej czasem sie oddalasz, robisz dystans, nie zamykasz sie tylko na ta relacje, wychodzisz z kolegami I oddzwaniasz z opznieniem (jak ktos tu napisal- konkurencja dobrze dziala) on wtedy zastanawia sie ,,zalezy jej na mnie czy nie?" I wtedy wiecej mysli o takiej kobiecie

Gość gość z Paryża
To jest manipulacja, jeśli ludzie się zakochują to nie trzeba żadnych gierek.

Gość gość
20.20 taaa...jesli ludzie zakochuja sie OD PIERWSZEGO WEJRZENIA to wtedy nie potrzeba gierek. Ile jest takich przypadkow...?

Gość gość
No wlasnie. Tu chodzi o rozkochanie faceta ktory jest nami zainteresowany. To nie gierki

Gość gość
Zadbać o siebie,zainteresowac Go sobą tak zebysmy mu w czyms imponowały,seksownie ubrać i pokazać że inni na nas lecą

Widzę, że nie potraficie swoimi malymi rozumkami pojąć, na kogo działa to wasze "olewanie". Ale nie mam nic przeciwko temu, żeby głupek trafiał na głupka i to w obie strony:) Bawią się w to tak samo niedojrzałe dziewczyny jak i faceci. Do "zabawy w króliczka" trzeba poza tym dorosnąć i w żadnym stopniu nie polega ona na - mówiąc krótko - braku czasu dla partnera. Bo do tego sprowadza się Wasza debilna strategia. Polecam przejrzenie tematów na kafe, gdzie "zbolałe" mężatki i mężowie skarżą się, że ich drugie połówki to kretyni. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że ba początku bawili się w olewanie :P