Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agacia_XD

Hej napisałam rap i nie wiem czy jest dobry i wgl ocenicie go?

Polecane posty

Ogólnie proszę o opinie :3 "Chora miłość" Ref: Elo,elo mała jesteś dziś jakaś niemrawa, lecz wiem ,że miłość to nie jest prosta sprawa. x2 Jesteś moim gołąbeczkiem ,który lata po niebie, ale nie wiem jak powiedzieć ,że bardzo kocham ciebie. 1.Jak napisać mam to wszystko w jednym tekście , po prostu poznałem ją w mym ukochanym mieście. Była piękna,cudowna a zwłaszcza kochana, posyłała mi uśmiech codziennie od rana. To wszystko zaczęło pomału się zmieniać, bo mój najlepszy ziomek zaczął mnie wpieniać. Mówił coś o tym ,że ona jest zła, i w tedy za oknem pojawiła się mgła. Trwała ona około dwie godziny , lecz po jej zniknięciu nie miałem dobrej miny. Ref: Elo,elo mała jesteś dziś jakaś niemrawa, lecz wiem ,że miłość to nie jest prosta sprawa. x2 Jesteś moim gołąbeczkiem ,który lata po niebie, ale nie wiem jak powiedzieć ,że bardzo kocham ciebie. 2.To co zobaczyłem było dość niewiarygodne, ale pomału stawało się to godne. Nie było już tam tej cudownej dziewczyny, więc wtedy straciłem ochotę na te rymy. Przekonałem się ,że ziomek mój miał rację, lecz gdy o tym mówił odczuwałem wariacje . Wariowałem ,dlatego że bardzo ją kochałem, ale teraz się już przekonałem ,że nie warto być z szatanem. Ziomkowie z ekipy próbowali mnie pocieszyć, a w moim sercu nie ma miejsca by się cieszyć. To wszystko zniknęło jak iskra rozpalona, no była to jedynie miłość chora

Gość gość
Ładnie serio ładnie:) by mi się nie chciało tyle pisać autorko słyszałaś o takim mieście jak Namysłów?