Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z internetem za granicą?

Polecane posty

Gość gość

Mam tablet ze stałym połączeniem z internetem, płacę za neta regularnie co miesiąc. Chciałabym zabrać go ze sobą za granicę na 3 tygodnie. Czy zapłacę wielkie koszty za granicą, czy będzie wszystko normalnie? Muszę brać jakieś inne usługi?

Gość gość
W uk 50% ludzi nie ma podobno internetu. Co za dno! W PL to nie do pomyslenia. 95% ma:)

Gość gość
a po co zabierac? coz to za pomysl.ja mam stale lacze w belgii za 40 euro,bardzo szybki bez limitu!:D

Gość TezLubiePowedrowac
sprawdz taryfy u swojego operatora to bedzisz wiedziala... A darmowy internet mozesz miec niemal na kazdym kroku, na lotniskach, w 80% restauracji, w hotelach...

Gość gość
darmowy gdzie hakują twój sprzęt hahah

Gość gość
W większości przypadków internet jest bardzo podobny do tego, który mamy u nas w kraju. Polacy mają dosyć szybki internet, w sumie dzięki światłowodom, które non stop podłączają do większych ośrodków w naszym kraju. Zerknijcie sobie tutaj: http://nt.interia.pl/news-swiatlowod-internet-w-najczystszej-i-najlepszej-postaci,nId,2409508 - światłowody nie tylko przyspieszą działanie, ale przede wszystkim zapewnią odpowiedni rozwój dla przeciętnych ludzi. Ciesze się, że mam w domu internet światłowodowy :)

Gość gość
W uk na wsiach uzywa sie internetu na korbke. Ja prdl co za wiesniaki haha