Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjna i smutna

Czy dużo jem?

Polecane posty

Gość depresyjna i smutna

Przykład z dzisiaj: Śniadanie: pączek ze śmietaną, duża kawa z mlekiem II Śniadanie: dwie kromki chleba z żółtym serem i keczupem, jabłko Obiad: 8 pierogów z serem i truskawkami Później zjadłam jeszcze krupnik, dwie kromki z żółtym serem i wypiłam dużą kawę No i kolacja - duży twix (od razu mówię żebyście nie pluli się o to za bardzo bo nie jestem na diecie ;p) i chyba zaraz pójdę zrobić sobie jeszcze z trzy kromki z żółtym serem ;p i tak za godzinę pewnie będę znowu głodna :D Pytam się bo rodzice mi trują że jak to mama delikatnie ujęła "wcale nie jem tak mało", a tata, że za często jem niezdrowe rzeczy. Ta chuja muja :D Tata ma obsesje na punkcie zdrowego odżywiania, jeszcze do tego biega ;p Waszym zdaniem przesadzają czy mają racje? Mam nadzieje że ktoś stanie tu po mojej stronie :D Bo moim zdaniem przesadzają ;p Jestem dziewczyną, mam 17 lat.

Gość gość
Teraz ja dziś : -kebab -czekolada,paczka ciastek, batony krówki -pizza ,cukierki Michalki,cukierki trufle - 0,5 litra coli do tego

Gość gość
Nie jakoś dużo, ale strasznie goównianie. Wartości odżywczych poza cukrem malutko...

Gość gość
kawa,dwie pomarancze,potem znowu kawa, obiad: makaron z kurczakiem i garsc suszonych pomidorow,kawa i...kawa :( Kilka butelek wody

Gość gość
depresyjna i smutna, jaką masz cere, bo jesz strasznie dużo cukru i tłuszczu, a to w twoim wieku oznacza trądzik Jesz za często , a to prowadzi wczesniej czy później do nadwagi i cukrzycy niestety. no i gdzie warzywa?

Gość gość
zjadłabym pączuszka ,weź nie opowiadaj

Gość gość
Bardzo duzo

Gość gość
jesz byle jak. A chleb jaki? Pewnie biały. Do tego zero warzyw i wartościowych produktów.

Gość depresyjna i smutna
właśnie nie mam trądziku i nigdy nie miałam. Mam idealną cerę. wtedy akurat jadłam biały, ale na co dzień jem ciemny. Wgl to dziękuj***ardzo wszystkim za odpowiedzi ;)

Gość depresyjna i smutna
dziękuję bardzo * nie wiem czemu cenzure na te słowa mi dali xdd

Gość gość
Oj, to bardzo dużo jesz, ja zaczynam dzień od musli fitella z owocami, potem jem zupę albo lekkostrawne danie i kolacja z płatkami pełnoziarnistymi.

Gość gość
gość dziś góoownella spamerska kuuurvvo!!!!! :o