Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on chce być ze mną ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem od miesiaca jest starszy o 4 lata . Na poczatku mu zależało, chociaz twierdzi że nadal tak jest . On jest inzynierem i duzo sie uczy . Woli nauke niz spotkanie ze mna. Wczoraj mowil ze przyjedzie jak sie pouczy i ogarnie w domu ale jednak pozniej napisal ze nie da rady , było mi troche przykro . Postanowilam jechac i zawiezc mu ciasto troche dziwnie sie poczułam bo on był jakis inny . Pisalam z nim pozniej to twierdzil ze to bylo mile i ze nie rozumie moje obawy bo on nie otwiera sie tak przedemna ale wszystko z czasem. Nie wiem czy moge mu ufac . Wogole nie czuje ze mam chłopaka . Co wy byscie zrobily?

Gość gość
Tzn. Rzadko sie spotykacie przez ta jego nauke? A Jak Juz sie spotkacie, to jak sie zachiwuje wzgledem Ciebie, jest czuly?

Gość gość
Jest czuły i miły ale czuje ze jest cos nie tak. Ja powiedzialam ze go kocham a on , że cieszy sie że moze byc ze mną ale nie czuje jeszcze tego...

Gość gość
Od miesiąca spotykasz się z nim i już wyznałaś mu miłość? Nie dziwię się, że chłopak trzyma cię na dystans :D

Gość gość
Wiem głupio zrobiłam ,ale juz po fakcie.

Gość gość
Odpuść trochę. Pozwól mu iść własnym tempem. Pokaż mu,że nie jesteś kobietą bluszczem i masz swoje własne sprawy, Twoje życie nie zależy od niego i potrafisz zorganizować sobie czas bez niego, bo Twoje życie nie składa się z czekania na niego. Myślę, że on jest Tobą zainteresowany, gdyby chciał uciec już by to zrobił, po wyznaniu albo po cieście. Jeśli mówi Ci wyraźnie, że potrzebuje czasu - daj mu go. Byłam w podobnej sytuacji, ale my spotykaliśmy się 9 miesięcy i on uważał, ze nie nadaje się do związku. Moja mama doradziła mi, żebym przystopowała, odpuściła rozmowy o związku i maglowanie o deklaracje. Rezultat taki, że po czasie sam zaczął wszystko inicjować i sam zaproponował bycie razem. Czytalam też kiedyś wątek faceta o tym, że jest zainteresowany kobietą, którą poznał niedawno, czuje coś do niej, ale ona ma za szybkie tempo, wyskakuje z oczekiwaniami i jest rozczarowana, że ich nie spełnia. Uważa, że mu nie zależy. Twierdził, że woli być spontaniczny, zrobić krok w jej stronę bo sam tego chce i sam o tym decyduje, a ona ciągle narzucała mu co powinien zrobić i to go stresowało. A kiedy ona odsunęła się od niego, postanowił, że nie chce jej stracić i wyszedł z inicjatywą.

Gość gość
Rozumiem, że Wy już jesteście razem, ale schemat jest ten sam… Poczekaj aż sam poczuje, że chce Ci coś wyznać. Wymuszone wyznania nigdy nie wychodzą na dobre. I przede wszystkim nie tłamś go.

Gość gość
Były chłopak nauczył mnie tego , że każdą wolna chwile spędzałam z nim i tak mi już jakoś zostało. Może macie rację; )

Gość gość
Myślę, że wszystko się ułoży. Tylko daj mu trochę czasu, żeby miał poczucie, że sam o sobie decyduje :)

Gość Swoboda
Może po prostu nie męcz go już swoją osobą i poczekaj aż to on będzie zabiegał o kontakt czy spotkanie. Zajmij się swoimi sprawami a nie czekaj jak pies na swojego Pana. Zobaczysz, że zwiększy się jego zainteresowanie Twoją osobą. Życzę powodzenia. :)

Gość gość
Przyciśnij go, postaw ultimatum :-P ...bo na pewno jest nieśmiałym frustratem i desperatem