Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roksa

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak, jestesmy razem niecaly rok, powiedzial mi niedawno, ze jak byl singlem to co jakis czas spotykal sie z dziewczynami z roksy, na seks. Oczywiscie zarzucilam mu, ze to obrzydkiwe i ze upadl nisko. A on na to, ze nie czuje sie z tym zle, nie widzi w tym nic zlego, a na dodatek powiedzial, ze jego zdaniem kazdym facer chociaz raz powinien sprobowac seksu z prostytutka. Uwazam ta teze za glupia, jakie jest wasze zdanie

Gość Dariusz40
Ja uważam, że źle zrobił że się przyznał a raczej zapewne pochwalił. Teraz, gdy tylko się spóźni, od razu będzie podejrzany o wizytę u panny z roksy.

Gość gość
Dokładnie. Po co się przyznawać do takich rzeczy, jeśli nie jest się pytanym? Kobiety też nie są święte i to wiadomo. Czy to znaczy, że mają się spowiadać przed partnerem, że kiedyś uprawiały przypadkowy seks na imprezie?

Gość gość
Nie powinien się przyznawać, a tym bardziej nie uważać tego za nic złego. Wiem po sobie. Też korzystałem z takich usług i po ślubie jak żona nie ma ochoty, albo ma okres to też czasem skorzystam. Co z tego że traktuję je jak maszynki do zaspokajania swoich potrzeb. Kobieta nie zrozumie, że dla faceta seks i miłość to mogą być dwie różne rzeczy. Wiem, że dla większości z was tutaj jestem cham i świnia, ale ch.. wam w d..e i dwa na kupe. To moje życie, a twój chłopak jak miał takie podejście to dalej go będzie ciągnęło.

Gość gość
Jestem ode dawna zonaty . Nie bardzo jest przyjemnie z prostytutka bo one bez zaangażowania podchodzą do seksu . Najlepiej byłyby zadowolone gdybyś na poczatku spotkania w jednej ręce trzymał pieniążki a w drugiej juz gotowa spermę i wyszedł.