Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna mama a seks

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie z tym radzicie?

Gość gość
Zapomnij o seksie, dziecko jest najważniejsze

Gość gość
co mam brom brac?jest cos dla kobiet zeby nie czuc popedu?

Gość gość
Miłość do dziecka zabija wszelkie popędy. Skup się na swoim maluszku, spędzaj z nim/z nią czas, a nie będziesz myśleć o stosunku

Gość gość
ja mam juz duze dziecko. Ma 10 lat.

Gość gość
patrz jakie madre przeciez matka to juz nie kobieta tylko MATKA!!:O ty nie masz juz prawa mieć potrzeb:o a same pewnie nieżle się kopcą z mezem co noc:o a tobie odmawiaja znajdz sobie przyjaciela i olej te baby

Gość gość
a sa jakies tabletki czy cos innego na zabicie popedu seksualnego?

Gość gość
a wuj to ko obchodzi, twoja c**a twój problem, tylko jak dajesz to się zabezpieczaj, bo już widach, że masz dzieci

Gość gość
Niektore antykoncepcyjne srodki.

Gość gość
tabletkami sie truc:o bardzo rozsadne serio nie mozesz przyjaciela miec?

Gość gość
ja jestem samotna od 8 lat - mam 31 obecnie było ciężko ale co poradzić wolałam być samotna niż zmieniać dzieciom wujków

Gość gość
Przeciez pisaly wyzej ze milosc do dziecka zabija wszystkie popedy:o czyli naturalne potrzeby jak seks jedzenie picie nic z tego nie musisz robic:) masz dzidziusia, po co jesc****ic

Gość gość
Seks powinno się uprawiać tylko w celu poczęcia nowego życia. Zacznij spędzać więcej czasu z dzieckiem to nie będą Co potrzebne żadne tabletki

Gość gość
Najlepsze na zabicie popędu jest małżeństwo :)

Gość gość
Tak to prawda. Małżeństwo czasami zabija popęd seksualny. U mnie też. Wcale mi się nie chce i (chyba)co najgorsze- dobrze mi z tym.

Gość gość
Za to jak staremu się zachce to będzie ból doopy i jęczenie "jak on mógł..."

Gość gość
Nie masz prawa do seksu zajmij się dzieckiem ośle

Gość gość
Jak sobie z tym radzić autorko ? Dokładnie tak samo jak sobie radzą i kobiety bezdzietne które akurat nie mają faceta. Nie wiem co tu macierzyństwo ma do rzeczy autorko. Kazdy z nas miał kiedyś etap/etapy samotności i jakoś z tym żył.

Gość gość
A palcow wlasnych nie masz?

Gość gość
Ja mam męża a prawie nie uprawiam z nim seksu bo przechodzimy kryzys, rutyna się wkradła już dawno temu, wiec nie gadajcie że tak wszystkie dają czadu noc w noc. Posiadanie męża jeszcze nie świadczy o bujnym życiu erotycznym, są różne pary z różnymi problemami. Wiele tu sie żali zresztą że jak sie dziecko urodziło to libido spadło do zera.

Gość gość
Tak samo jak sobie radzą faceci którzy nie mają baby

Gość gość
Ja zostawiałam dziecko byłemu i nawiązywałam różne znajomosci, miałam kilku facetów i spore powodzenie. Dziś mam stałego partnera i 2 nowych dzieci. Ale tamten czas "polowania" wspominam miło - taki powrót do czasów panieńskich...

Gość gość
Ja mam masazer i jednego z******tego sztucznego "przyjaciela". I codziennie sobie dogadzam

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie

Gość gość
Mam dwa wibratory. Jeden nowoczesny, a drugi klasyczny, z żyłami i wygląda jak penis. Od czasu do czasu spoykam się z kimś na seks. Ale to raz na kilka miesięcy.

Gość gość
W sprawach seksu nie mam raczej większego doświadczenia,przed zajściem w ciąże kochałam się może z 5-razy,obecnie mieszkam z dzieckiem u rodziców na seks nie mogę sobie pozwolić,boję się kolejnego błędu i rozczarowania, a seks?no cóż radzę sama jak w czasach gdy byłam podlotkiem.

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą