Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiadomość

Polecane posty

Gość gość

Pewnego dnia gdy wracaliśmy do domciu z cała ferajną czyli ja, mąż i 2 dzieciaków dostałam wiadomość, ktora otworzyła mi oczy na moj związek małżeński. Brzmiała tak "zapytaj sie męża o kobietę tak o kobietę A.H. zatkało mnie jak to czytałam i mąż to zauważył odrazu były pytania co sie stało....jak ja mu zadałam pytanie o nią to zaniemówił, odrazu wiedziałam po jego zachowaniu że coś jest na rzeczy, nie po tym co mówił ale po jego zachowaniu. Jesteśmy razem juz 9 lat mamy 2 dzieci, szczęśliwe życie, tak myślałam do tej pory ale jednak sie myliłam. W tych czasach tempo życia jest za szybkie wiecznie gonimy, gonimi i gonimi bynajmniej tak jest u mnie...i w tym wszystkim nawet nie zauważyłam albo niechcialam zauważyć pewnych zmian u mojego męża, nie zrobiłam awantury tak jak w większości kobiet, dlaczego? bo sama nie byłam do końca grzeczna, utrzymywałam telefoniczny kontakt z kolegą z pracy...nigdy to nie wyszło na jaw. Między mną a mężem powstała bariera itd. chyba oboje zastanawialiśmy sie nad tym co dalej, czy wspólne życie na sens....w końcu po dłuższym czasie przyszedł czas na poważną rozmowę i się udało zaczęliśmy się słuchać nawzajem, spędzać ze doba więcej czasu i robimy rzeczy razem, jest nam dobrze ciekawe tylko na jak długo? Oby juz do końca. Stwierdzam że czasem takie rzeczy pomagają nam sie otrząsnąć i można wszystko naprawić ale muszą chcieć tego oboje z partnerów i nie może być za późno

Gość gość
Noi co z tego?

Gość gość
gdy wróciliśmy do domu to wzięłam mu penisa głębiej do swej buzi by poczuł , że ja jestem lepsza od tej A.H.

Gość gość
a co to za dupa byla? twoj maz sie z nia bzykal na boku?

Gość gość
No i dobrze, życzę Wam powodzenia

Gość gość
XD i gdzie ten list byl?

Gość gość
Do następnego razu. ..

Gość gość
Niebzykał jej ale niemam pewności czy jakby była ku temu okazja czy by do tego nie doszło

Gość gość
Staramy sie obydwoje z dnia na dzień i widać efekty ale zawsze po takich przeżyciach pozostaje strach, którego nie można sie pozbyć☹

Gość gość
Nie szukam tu pocieszenia...tylko nie mam z kim o tym porozmawiać☹ osoby bliskie i tym nic nie wiedzą. Kazdy człowiek chce z kimś porozmawiać, wygadać się ci mu leży na sercu