Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy gdy o jakieś dziewczynie mówi się gwiazda?

Polecane posty

Gość gość

Jest u nas w pracy taka dziewczyna (fakt nie brzydka ale też jakaś bez szału) na którą gdy tylko ktoś ją zobaczy mówi o jest nasza gwiazda? Co to znaczy?

Gość gość
Do mnie kiedyś tak facet powiedział i też nie wiem o co mu chodziło.

Gość gość
Taka pozytywna zaczepka. To znaczy, że cię lubią.

Gość gość
Tak mówią zazwyczaj brzydkie/grube kobiety które są zazdrosne o nią. Częste określenie to też piękna/laska, mówią to po to aby dokopać tej osobie i zaniżyć jej wartość np. tylko do wyglądu. Chociaż często ta laska jest milion razy inteligentniejsza od tych brzydul/grubych co je wkurza więc zajadają swoje bycie zerem.

Gość gość
no nie koniecznie czasami swiadczy to o jej charakterze wiec nie koniecznie moga ja lubic

Gość gość
a ksieżniczka? czy to pozytywne stwierdzenie czy raczej niekoniecznie?

tak, to raczej jest określenie bliższe ksieżniczki. raczej prześmiewcze niż pozytywne.

Gość gość
Ja kiedyś jak wróciłam z urlopu, to przez nienawidzącą mnie babę znaczy się panią kierowniczkę zostałam przywitana "O nasza seksbomba wróciła" i jeszcze krzyknęła na całe pomieszczenie gdzie siedziało kilkanaście osób. Miałam ochotę zapaść się pod ziemię, do tej pory mi głupio jak o tym myślę. A żadna seksbomba ze mnie nie jest zakompleksiona babka z nadwagą, nosząca się skromnie...

musiałaś wpaść komuś w oko, a ta baba, a raczej pozostałe baby były po prostu zazdrosne ( a ty o niczym nie wiedziałaś). Te baby "widzą" więcej niż ktokolwiek. Dorabiają historię miłosną do kazdego niepozornego spojrzenia. Nie obrażając ciebie, baby są podłe i wredne i z niesamowitymi pokładami wyobraźni nt romansów, kochanków, zdrad, itp, itd.

Gość gość
Czyli nabijaja się z niej nazywając ją gwiazdą. HAHA tak czułam ze taka z niej gwiazda jak z kozie d...

Gość gość
ja bym na seksbombe cos odpyskowala. hahah, mnie to yebie co kaszaloty po 40 tce mowia i mysla o mnie. stare baby mentalnie zatrzymane na poziomie liceum. tylko telefoniki w pracy obrabianie jedna drugiej dup.y itd. znam swoja wartosc prochna stare nia nie zachwieja :D

Gość gość
Stare zapuszczone puste baby zawsze muszą dojebać albo obgadać te ładniejsze