Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę o modlitwę za mnie.

Polecane posty

Gość gość

By Bóg okazał mi zmiłowanie, bo trud szukania pracy wykańcza mnie. Bym w końcu ją znalazła. Dziękuję. Elżbieta

Gość gość
amen , panie jezu wesprzyj ję, niech sę znajdzie dobra prace, tu na miejscu a nie hen, daleko tam maryja twoja mamuś za nię modli też się :classic_cool:

Gość gość
ok :) mam podobnie jak Ty

Gość gość
Za mnie też proszę i za moje dzieci, byśmy znowu byli tak szczęśliwi jak kiedyś i razem :(

Gość roken
Do roboty sie wezcie. Podniescie kwalifikacje a nie na boga zwalac tumany

Gość gość
Zamiast brać się za szukanie pracy, to biorą się za modlitwę, co za ciemnota.

Gość gość
Pomódl się do Św Judy Tadeusza do Św Rity i do Ojca Świętego Jana Pawła II Ja wymodliłam dla syna bardzo dobrą , świetnie płatną pracę więc i do Ciebie się los uśmiechnie za sprawą tych modlitw.

Gość gość
Bóg was olewa, nędzne robaki! Oddajcie swoje duszę szatanowi! Zarznij koze w ofierze Lucyferowi , wysmaruje się krwią i zorganizuj orgię , musisz zadowolić 666 mężczyzn jednocześnie. Wtedy zostaniesz Panią prezes wielkiej korporacji. Ofiarę należy powtórzyć przed każdym planowanym awansem. A orgietki polubisz, będą się teraz nazywać firmowe wyjazdy szkoleniowe.

Gość gość
Każda metoda jest dobra jeśli prowadzi do celu, ale te 666 facetów, to przesada, wystarczy jeden, ale odpowiedni.

Gość gość
hej, szataniści nigdy nie puszczę ręki Boga i Maryi. To moi Przyjaciele. Chwała Bogu Trójjedynemu i Ave Maryja!

Gość gość
Bóg to mały rudy 8 letni sadysta, który patrzy z uśmiechem w swoje terrarium jak kilka agresywnych zwierzątek pastwi się i zabija mniejsze osobniki. Nie robi nic , przecież zwierzątka mają wybór, te silne może tak, a słabe się modlą ku uciesze zwyrodnialca

Gość gość
Wszyscy którzy tak piszecie pamiętajcie że wszystkie wasze czyny staną wam przed oczyma w godzinie śmierci waszej

Gość gość
Niech Zeus wszechmogący wesprze cię swym piorunem!

Gość gość
Przez takie wypowiedzi oddajecie dusę diabłu.!

Gość RIPOSTOWANIE KOBIET OKOZAOKO
poradzisz sobie nie martw się tylko na razie jest źle. tym bardziej nie uciekaj od tego bo narośnie jeszcze więcej kłopotów. powodzenia i z Bogiem.

Gość gość
Ja miałam CV w. 10 roznych miejscach ...i nicMogę pracować w czterech wyuczonych zawodach. Przez 5 miesięcy szukałam wszedzie nawet tam gdzie nie miałam doświdczenia i nic.Jeszcze tak długo bez pracy nie byłam.pompejanka na różańcu a raczej Matka Boska uczyniła cud.

Gość gość
Co to ma znaczyć?jakiś psychol czy co?Chłopie idz sie leczyć.Ty sam siebie ripostuj.Z czym oko za oko.?Jak dostaniesz w morde to bedzie ząb za ząb.Jakby tu mialy byc riposty dla ciebie to cenzura by nie pozwoliła.Takiego chamstwa jak ty robis to nawet oddać z nawiazką sie nie da!

Gość gość
Panie Boże, dziękujemy Ci za wszystkie Twoje łaski i dary, za Twoje milosierdzie. Prosimy, bys za sprawą Ducha Swiętego dobrze ukierunkowal pracodawców, by zaoferowali Autorce pracę. Satanisci, błądzicie, za was tez trzeba się pomodlic do Michała Archanioła: "Święty Michale Archaniele bron nas w walce. Przeciw nigodziwosci i zasadzkom zlego ducha bądz nam obroną. Niech go Bóg pogromi pokornie prosimy. A Ty, Książę wojska niebieskiego, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz krążą po świecie, mocą Bożą strąć do piekła. Amen."