Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żona pobiła syna bo ten powiedział że jest pedałem

Polecane posty

Gość gość

A ja sobie na nich patrze i wp*****lam schabowego; nie ma to jak niedzielny obiadek z rodzinką :)

Gość gość
Jakby glupota potrafila latac to bylbys juz u bram Swietego Piotra.A prowo strasznie kiepskie.

Gość gość
wina matki, bo jako niemowle nie karmiła go bezpośrednio z cycka, tylko z butelki.

Gość gość
Żona zasadziła paffendorfa synowi bo nie miał a ja patrzę na to jedząc surówkę od Grześkowiaka

Gość gość
sram ci do ryja zj****a korfo !!!

Gość gość
szanować trzeba każdego Czlowieka. to marne prowo ubeka , tyle krzywdy ile ubecja Gejom zrobiła to nie zrobił nikt. a teraz "walczą" o Ich prawa.....

Gość gość
No jak ssałeś synowi to doszedł do tego że jesteś pedałem, więc za co dostał?

Gość gość
powinna się wyrzec tego zboczeńca i wydziedziczyć z rodziny!!!!!

Gość gość
czekam aż żona rozp******i łeb synowi patelnią; a ja zjadłem obiadek i idę do barku po nalewkę z głogu ; zapowiada się cudzowne niedzielne popołudnie :)

Gość gość
też kupuję surówki od grześkowiaka ale takie sobie są

Gość gość
no teraz się pałka przegła, syn po złości rozbił nalewkę na łbie matki!!! wyjebał obydwoje do stodoły i zaryglowałem drzwi; wieczorem spale hołote :) ale skończył mi się alkohol... no nic dobrze że blisko monopolowy :)

Gość JaśnieJegomośćAzaliż
Bo niepotrzebnie mówił że jest pedałem. Ludzie zaczęli używać słów których kiedyś nie było. Nie było słowa gej, pedał, c***a itd. Tylko mówiło się, że chłopiec jest ciepły i tyle. Jak by powiedział mamie, jestem ciepłym synkiem to byłoby miło. Każdy chce żeby było miło a nie puszczać brzydkie bąki.

Gość Grzegorz Bartnik
Brak mi słów i żeby to jeszcze, ale nie właśnie dlatego i jeszcze może i nawet. Natomiast na pewno nie jest to jeszcze aż tak, żeby nie było i nie mogło a jednak warto i nawet trzeba. Każdy z nas jak jeszcze była swego czasu to wiedział i robił, teraz nie, teraz jest że ciężko i nie wszystko. Dlatego mam apel, żeby teraz i już i aż tak, żeby móc i jednak warto! Pozdrawiam.