Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Piszecie że na wsi jest daleko do sklepu? Przecież w każdej wsi jest sklep bądź

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

2 sklepy ja mam w mojej wsi sklep 200 metrów od domu w każdej sąsiedniej wsi jest też sklep a 8 km od mojej wsi jest nawet restauracja i supermarket od kiedy 8 km to w ch/uj daleko chcesz jechać do marketu to Wsiadasz i za 5 minut jesteś w markecie a żeby zrobić jeszcze większe zakupy w innych supermarketach czy w galerii handlowej to jadę do miasta czyli do Namysłowa mam tam tylko 15 km i 10 minut drogi autem więc dla was to w chuj daleko?

Gość gość
Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy.

Gość gość
nie mam samochodu.

Gość Namysłów jest 60 km od Wrocław
Z Namysłowa do Wrocławia jest bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem i pociągiem w godzinę można do Wrocławia dojechać

Gość gość
"Namysłowa mam tam tylko 15 km i 10 minut drogi autem więc dla was to w ch*j daleko? " x no właśnie o to chodzi. gdziekolwiek się człowiek nie chce ruszyć to trzeba wsiadać w samochód bo w chuj daleko.

Gość gość
Przecież w każdej wsi jest sklep jak nie masz samochodu to przecież w każdej wsi jest jeden bądź dwa sklepy spożywczo-przemyslowe gdzie prawie to wszystko Co w markecie kupisz

Gość gość
Jak sie ma wielką dope, którą trudno ruszyć, to zawsze jest w h..j daleko ;)

Gość gość
u mnie nie jest. mały sklepik mam tuż pod blokiem, do większego z pół kilometra a w odległości 2 km kilka marketów. do centrum miasta 20 min tramwajem, na pocztę 50 metrów a na spacer z pieskiem wielki park tuż obok. dlatego wolę to niż wieś.

Gość Namysłów woj opolskie ee
A ja na wsi mam 200 metrów do sklepu jak czegoś potrzebuje to tam idę tam jest prawie wszystko co w markecie a żeby zrobić większe zakupy to mam 8 km do supermarketu i restauracji która jest obok marketu to tylko 5 km autem ale wada jest ze żeby zrobić duże zakupy w ogromnej galerii handlowej czy pojechać do dużego kina (multipleksu) czy teatru zoo filharmonii opery itd to muszę jechać albo do Opola albo do Wrocławia do Opola jest spory kawałek około 60 km to wg was optymalna odległość czy jednak 60 km do dużego miasta tj opola to daleko?

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Opole to może nie jest ekstra duże miasto ale jest tam wszystko są tam kina teatry filharmonia amfiteatr zoo duże galerie handlowe muzea galerie sztuki uczelnie w chuj dużo sklepów wszystko tam jest dla mnie gościa z małej wioski to duże miasto a Wrocław w którym też często jestem to nie jest dla mnie duże miasto tylko ogromne miasto

Gość gość
No jak się ma auto, to 8 km do marketu nie jest daleko, ale jak ktoś nie ma auta, a autobus jeździ 2 razy dziennie albo wcale i ma zapierdzielać na piechotę kiedy np. jest zimno albo pada, to jest daleko. W mieście wsiadasz w autobus albo tramwaj który masz pod blokiem, a do dosiedlowego sklepu wystarczy przejść za róg.

Gość gość
Jak ktoś jest nędzota i dopa z uszami - to zawsze będzie mu źle i daleko. Do marketu wystarczy pojechać raz na tydzień, a nie 3xdziennie. Jak nie masz samochodu - to se znajdź rower na złomie. Za 15 zł.