Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głodny12

Zbieram jedzenie

Polecane posty

zbieramna jedzenie bądz jesli nie wierzysz wyslij mi jedzenie koserwy wszystko co mozna wysłac poczta cieżko prosic kogos o pomoc ale to jedyny sposób y przezyc do nastepnego miesiaca do wypłaty dopiero rozpoczołem prace nie mam mozliwosci wziecia zaliczki a głód daje sie we znaki

Gość gość
Buahahahaha :D

Gość gość
:D:D:D rozpier%liły mnie te chrupki :D:D:D

Gość gość
Jeśli nie jest to jakiś żart to ja mam na stanie kilka paczek kaszy, ryżu, makaronu, jakąś rybę w puszkach. Mogę ci wysłać jeśli chcesz.

Gość gość
a może sprzedać telefon, komputer? zrezygnować z internetu? tak, dla oszczędności?

drogi gościu telefon nic nie warty komputer ma z 6 lat uwierz mi już próbowałem ale kto kupi taki złom

Gość gość
Skąd jesteś? Jak z Poznania to coś Ci oddam. Sama czekam na wypłatę ;(

Gość gość
OK. rozumiem kiedyś dostałem 20zł za monitor i poczułem się, jakby ktoś mnie okradł mimo że naprawdę był to stary sprzęt

droga koleżanko nie będę ci zabierał jeśli sama nie masz , hmm też z Poznania ale sama wiesz jak to jest wstyd tak z kimś się spotkać oko w oko i prosić o co kolwiek

Gość gość
Skąd jesteś? Ile masz lat? Nie możesz pożyczyć stowki od rodziców np. ? Ewentualnie żywić się do wypłaty?

Mama sama ma dopieor 20 sama ledwo wiaze koniec z koncem pomaga mi ile moze ale niestety do polowy miesiaca daleko pozatym nie mieszkam z rodzicami

Gość gość
Myślę, że ja jutro dostanę pieniążki, a coś mam w szafce więc Ci chętnie oddam. Jestem z Rataj. To jak?

Gość gość
A czemu nie weźmiesz sie do jakies roboty? Do robut publicznych jest ciągle popyta, do roznoszenia gazetek reklamowych czy ulotek tak samo, a zawsze to już jakies pieniądze na jedzenie? Ale po co, skoro można siedzieć przed kompem i dac temat o przekazanie jedzenia za nic :)

Gość gość
Pisze że zaczął pracę czytać nie umiesz ?

Gość gość
podaj jakiegos maila czy inny kontakt

rubaszewski72@gmail.com własnie więc cały miesiąc musze czekać nie te czasy że są zaliczki

Gość gość
Wiesz na ogół udaje się z szefem dogadać. To jak wpadniesz na chwilę w okolice Ronda Żegrze? Jakieś jajka chleb makaron albo ryż powinny się znaleźć