Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW JEST 60 KM OD WROCŁAW

Ratujmy aresa z niewoli jesteś?

Polecane posty

Gość NAMYSŁÓW JEST 60 KM OD WROCŁAW

Wrocław to JEST moje miasto wiesz? Bo od dziecka aż do dziś bardzo często jeżdżę do Wrocławia i znam tutaj wszystkie atrakcje i byłem wszędzie w tych miejscach w szpitalu na Traugutta kilka lat temu Oraz w szpitalu na Borowskiej jak wujek leżał wiele razy w szpitalu to byłem i na Traugutta i na Borowskiej jeździłem też często i do teatru i do operetki i do kina i do wujka do Wrocławia jeździłem wiele razy do Wrocławia pociągiem bo z Namysłowa do Wrocławia jest bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem i pociągiem jak wsiąde w Namysłowie to za godzinę i dwadzieścia minut będę już na dworcu głównym we Wrocławiu byłem wiele razy w ch korona we Wrocławiu która jest blisko stacji PKP Wrocław sołtysowice na tej stacji właśnie się wysiada byłem też wiele razy w magnolia park we Wrocławiu ona jest blisko dworca Wrocław mikołajów i do magnolii wysiada się na mikołajowie Przez rok jeździłem do psychiatry do Wrocławia do neuromedu na ulicy Białowieskiej sprawdź w Google neuromed Wrocław nim zacząłem do psychiatry do Opola jeździć Ps we Wrocławiu byłem Też w afrykarium w zoo w zoo byłem wiele razy w panoramie racławickiej mi się podobało w hali stulecia mi się nie podobało ogród botaniczny też super byłem tam też z wujkiem na lotnisku Ps ten wujek z polkowskiego pochodzi on już 2 lata temu zmarł on we Wrocławiu na cmentarzu na Grabiszyńskiej jest pochowany byłem na tym cmentarzu u niego kilka razy Ps Wrocław i Namysłów leżą nad tą samą rzeką czyli Widawą Ps z Namysłowa do Wrocławia jest 60 km czyli godzina drogi

Gość Namysłów jest 60 km od Wrocław
Zmień nick bo ile razy mam ci powtarzać że Ares codziennie przez większość dnia biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd nikt go nie bije i się nie znęca nad nim ps widziałeś też filmiki jak Ares był bez łańcucha Ps Ares codziennie prawie przez cały dzień jest bez łańcucha on jest tylko na łańcuchu nie dłużej niż 2 godziny gdy jest brama otwarta bo inaczej na drogę ucieknie kilka razy wybiegł na drogę i musieliśmy go gonić

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Ps odnieś się do wpisu o Wrocławiu powyżej i o Aresie często jestem we Wrocławiu więc to jest moje miasto bo mam blisko oraz często bywam we Wrocławiu

Gość gość
Masz coś przeciwko że często jestem we Wrocławiu?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up