Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z Azjatką

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Czy ktoś z Was zna pary, bądź sam jest w związku czy też jest azjatką ?:) Bardzo podobają mi się zarówko japonki jak i chinki, ogólnie azjatki.. Których w Polsce nie brakuje.. Jednak chciałem się dowiedzieć czy ich kultura zycia w związku jest inna niż typowo "polska" ? Czy ogólnie Azjatki zainteresują się taką "egzotyką" jak Polak ?:) Chętnie przeczytam wszystkie opinnie na temat związków z azjatkami.. Wiem, że jest troche atrykułów w googlach, pisanych przez feministki czy wielkich dziennikarzy.. Do których podchodze z dystansem

Gość gość
Wątpię aby chciała białasa :P

Gość gość
Dlaczego ? Są wyżsi, egzotyczni, mają większe penisy.. Same plusy..

Gość gość
Możesz sobie kupić Azjatkę za 20 000 zł.

Gość gość
będzie chciała jak jesteś kasiasty,lubia kasiore

Gość gość
Wczoraj widziałem chinke na stacji benzynowej bardzo ładna była .

Gość gość
wcale nie jest to fajne, kiedy lasce nie możesz włożyć całego penisa, aż po same jądra... wiem, bo tylko jedna z dotychczasowych 6 umożliwia mi taki seks... wysoka dziewczyna

Gość gość
Mieszkałem 3 lata w Chinach i śmiało mogę powiedzieć że Chinki to materialistki. Spotykają się z kilkoma facetami i wybierają tego który jest bardziej kasiasty. Życie to nie bajka, nie licz że będzie w tobie taka zakochana. W Chinach jest o wiele mniej kobiet i teraz sie wycwaniły i szukają tylko bogaczy. W Chinach facet nie znajdzie sobie żony jak nie kupi mieszkania. Biała twarz jest fajna bo to przepustka do innego, lepszego świata. Nie licz na romantyczną miłość. Co do Japonek to nie wiem, nie miałem z nimi do czynienia.

Gość gość
To że są ładne to wiem.. Prosiłbym o może jakieś konkretniejsze odpowiedzi.. Nawet bedąc na warszawskich bazarach dostrzegam wiele piękności choćiażby w koreankach.. Słyszałem, że są bardzo uległe, nie tylko w łóżku ale i codziennym życiu.. Nie zależy mi na bezkresnej uległości żeby nikt sobie nie pomyślał.. Raczej na charakterze, który nie robi "focha" na dwa dni bo nie wiedziałem, że ryby po rozmrożeniu nie można potem zamrozić :]

Gość gość
Na bazarach są Wietnamki, a nie Koreanki.