Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anytram21

Sprawa Magdaleny Żuk strasznie śmierdzi. Jakie są wasze przypuszczenia?

Polecane posty

Gość anytram21

Wiem, że jest już założony podobny wątek lub nawet kilka ale ta sprawa jest tak bardzo kuriozalna i przerażająca, że muszę zapytać was o opinię. Ja uważam, że zamieszany w morderstwo będzie chłopak Magdaleny. Mimo, że ona na nagraniu mówiła, że mu ufa. Wiem tyle, w normalnej relacji damsko-męskiej gdy kobieta dzwoni zapłakana facet reaguje natychmiast. Na tym nagraniu krążącym w sieci ewidentnie chce udokumentować przebieg rozmowy, tak jakby wyglądało to na zapewnienie sobie alibi, coś w rodzaju Krystiana Bali, który opisał zbrodnie w swojej książce i chciał zadrwić później z Sądu, że nie byłby na tyle głupi by sam się wkopać w tak "samobójczy" sposób jak opisanie zbrodni. Kolejny przykład: Madzia z Sosnowca i jej mama, która wkręciła całą Polskę w niewyjaśnioną kradzież dziecka w biały dzień z wózka obok placu zabaw, między blokami (LOL) Czy normalny, kochający facet nie chce by sprawcy zabójstwa jego dziewczyny zostali schwytani? Dlaczego nie chce on współpracować z Detektywem Rutkowskim? Ehhhh ja już nie wiem. Z drugiej strony on niby nic nie wiedział o tej wycieczce. Dziwne to wszystko. Śmierdzi strasznie!!

Gość gość
nie wiem, zaraz idę umyć pusie i idę spać bo rano muszę do roboty wstać w przeciwieństwie do ciebie nierobie z programu 500 plus

Gość gość
nie mam zdania w tym temacie, na razie są jedynie pytania i domysły a nie twarde dowody. Trzeba poczekać. Ale sprawa jest dziwna, dziwne jest to nagranie wideorozmowa. Bardzo dziwna. Specjaliści powinni ją zbadać sekunda po sekundzie.

Gość gość
on chyba nie jechała tam turystycznie

Gość gość
następny debil jarający się śmiercią jakiejś lampucery w ciapakowie :o k****, wam z tego nieróbstwa się całkiem w d****h poprzewracało :o

Gość Anszua
A chuj w to

Gość gość
mam nadzieję , że polactwo tak będzie ginąć z rąk Islamistów. a inni będą na to , że chuj w to niech polactwo ginie. nie będzie śmierdzieć w UE