Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie!

Polecane posty

Gość gość

Właśnie sobie uświadomiłam że niemam o czym rozmawiać z mężem. Życie ucieka mi między palcami a ja nie potrafie nic z tym zrobić. Łudze się że on się zmieni że będzie jak kiedyś. Co raz częściej myśle o rozwodzie. Mam 27 lat a każdy wieczòr spędzam przed telewizorem, jestem taka żałosna...

Gość gość
Nie jestes sama... Ja tez tak mam. Bardzo go kocham ale mkeszkamy ze soba jak brat z siostra. Co wiecej on zaczyna mnie irytowac. Draznic, chociaz bardzo go kocham... Brakuje mi chemii...

Gość gość
masz 27 lat a nie 80 lat zacznij się modlić tyle dobrego możesz zrobic a rozwód to paszport do piekła że niemam o czym rozmawiać z mężem i to ma byc powód do rozwodu to zróbcie dzieci taki jest sens zycia na robieniu dzieci i modleniu do jezusa

Gość gość
Ja mam 30 i nigdy nie miałam męża, raz przez 3 lata mieszkałam z facetem to wszystko..dla mnie to tak odległe mieć rodzine, męża, dzieci...chyba nierealne..

Gość gość
chemia zawsze mja bo to tylko zauroczenie a nie miłosc miłosc nigdy nie przemija ale jest rada tylko jezus jest dawca zycia i miłości wiec proscie jezusa o miłosc do waszego męża

Gość gość
Czemu się rozstalas z tym co byłas z nim trzy lata? Ja mam prawie 33 i tez nie mam męża, dzieci nigdy nie chciałam. Teraz mieszkam z facetem od pol roku ale nie chce chyba za niego wychodzić za mąż

Gość gość
grzech sex przedslubny przynosi cierpienie to juz jjest wielokrotnie wałkowany temat na kafeteri sex przedslubny a potem po slubie trzeba poniesc konsekwencje tego grzechy nie wy pierwsi i nie ostatni bedziecie cierpiec z powodu tego grzechy nie na darmo bóg dał dekalog, dekalog jest by człowiek był szczesliwy a kto łamie grzeszy ten odrzuca szczęście

Gość gość
Modlić się to jakiś żart? Gdyby nie dzieci już by mnie tu nie było! Ja chce tylko usłyszeć głupie kocham Cię ! Cokolwiek co by świadczyło że mu zależy!

Gość gość
Po pierwsze nie jestem katoliczka Po drugie mając 30 lat mam czekać z sexem do ślubu frajerze? Po trzecie trzeba się sprawdzić w łóżku czy facet to nie jakiś zboczeniec i jak się zachowuje Po czwarte grzech to zdrada np jak maz zdradzas zone, a nie seks pomiędzy kochajacymi się ludźmi co nikogo nie krzywdzi to nie grzech chora dewoto

Gość gość
jestem facetem zboczeniec bedzie sie ukrywał swoje skłonosci widac ze nie znasz facetów xxxxxxx trzeba się sprawdzić w łóżku zawody chcesz wyprawiać każdy facet pasuje do kobiety i odwrotnie tak jest zbudowany człowiek ze obaj pasują do siebie xxxx seks pomiędzy kochajacymi się ludźmi co nikogo nie krzywdzi wielu tak myslało przed toba i wielu bedzie myślało po tobie i kazdy będzie cierpiał przez takie myślenie sex przedslubny np powoduje zdrady bo faceci inaczej myślą jeżeli miał ciebie przedslubem to będzie mógł to robić z każda

Gość gość
Ja chce tylko usłyszeć głupie kocham Cię xxxxxx nastepny problem ze brak komunikacji kobiety wszystko chca i ze faceci sie domyslaja a facet mysli ze ja jestem z nia to znaczy ze ja ja kocham i ona o tym wie

Gość gość
Zboczeniec długo się nie ukryje, jak się z kimś mieszka i uprawia sex i widzi co ta osoba robi na kompie to każde zboczenie w końcu wyjdzie na jaw, jakie ma preferencje w łóżku, trzeba się sprawdzić a nie po ślubie się okaże ze to zbok jakis co chce anale i trojkaty

Gość gość
Nie każdy do każdego pasuje. Są zboki co lubią anale i sex jak z p****la, a kobieta nie zawsze tego chce wiec nie każdy do każdego pasuje. Trzeba się w łóżku tez dobrac

Gość gość
Bzdury piszesz i generalizujesz. Jak facetowi się znudzi zona to i tak ja zdradzi nawet gdy czekali z sexem do ślubu. Faceci teraz nie szanuja kobiet. Nawet anioła zdradza i porzuca gdy mlodsza się nawinie i chetna

Gość gość
wielu ludzi grało pozadnych ludzi a no boku mordowało ludzi to tym bardzie ukryje swoje zboczenia Tajemnice męskiego serca - ks. Sławomir Kostrzewa https://www.youtube.com/watch?v=9i7HIosDgZM&t=32s zawsze tego chce wiec nie każdy do każdego pasuje. Trzeba się w łóżku tez dobrac bzdury biblia zabrania sexu analnego bo to grzech czyli katolik nie będzie uprawiał sexu analnego a po za tym małżeństwo bez ustepst szybko się rozpadnie

Gość gość
ateista zdradzi , tak ale nie prawdziwy katolik który przestrzega nauk Jezusa

Gość gość
I tu się mylisz ja głośno mówię czego chce , co mnie boli. Ale on nic sobie z tego nie robi! Inni faceci mnie dostrzegają jako kobietę ale ja niechce ich chce swojego męża ktòrego kocham ale on mnie chyba nie, jest ze mną z wygody i to mnie boli. Dziś pierwszy raz od dawna pije wino sama jak zawsze sama! Jutro znowu będe udawać jak mi dobrze a w środku krzyczeć że już dłużej nie mogę!

Gość gość
Katolik tez zdradzi gdy znudzi mu się zona po kilku porodach, a nawinie mu się jakas ladna młodka. Faceci to samce

Gość gość
Znam to dzis zasypiasz z kieliszkiem wina a jutro obudzisz sie z pustą butelką po wódce

Gość gość
Katolik tez zdradzi katolik który zdradza to ateista