Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupie "zabawy" ojca z corka..co robic.?!

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ze z ojcem dziecka nie jestem. Corka ma 3,5 roku. Ojciec dziecka przyjezdza regularnie i co jakis czas na jeden dzien bierze ja do siebie. Mieszka ze swoimi rodzicami. Zauwazylam kiedys jak byl u mnie a oni siedzieli w pokoju jak corka miala podniesiona bluzke a on ja laskotal tak powoli i mala chciala jeszcze bo jej sie podobalo. Jakos jak to zobaczylam pomyslalam glupia zabawa ale nie zwrocilam wtedy uwagi bo wiem ze zaraz uslyszalabym obelgi. Za jakis czas robilam cos w kuchni i kiedy chcialam sprawdzic czy corka dalej sie bawi zauwazylam ze przymknela drzwi, polozyla sie na dywan zdjela spodnie za tylek i majtki i dotykala sie w tych miejscach. Powiedzialam zeby wstala i zajelam ja zabawa ( ona sie wtedy speszyla ze ja to widzialam) powiedzialam potym czemu tak robila a ona ze bawi soe tak z tata.. Wiedzialam ze chyba tak sie z nia nie bawi bo przewaznie jestem w domu jak on jest ale jak jezdzi czasem do niego to on mieszka z rodzicami..no nic porozmawialam z nim i opowiedzialam co corka robila. Zakomunikowalam mu zeby jej nie laskotal po brzuchu. Powiedzialam ze mala idzie do przedszkola i co by bylo gdyby tak zaczela sie bawic i powiedziala by ze tak z tata sie bawi?! Zrobil sie czerwony i glupio mu bylo powiedzial ze juz nie bedzie..kilka dni temu bedac w lazience po zrobieniu siku wlozyla tam reke i mowi do mnie ' powachaj' .. A dzis byla u ojca wrocila i podginala bluzke dotykala brzucha i mowila ze tata ja laskotal...teraz spi ale co jakis czas budzi sie placze.. Nie wiem ale zaczynam sie martwic moze cos jest nie tak czy przesadzam? Jak myslicie co zrobic?

Gość gość
Prowo jakiegos lewaka

Gość gość
Pedofilia

Gość gość
Jesli to nie prowo to zgłoś to na policje

Gość gość
Myślę, że nie przesadzasz, tylko nie wiem co ci poradzić, najlepszy byłby kontakt z jakąś organizacją zajmującą się pomocą kobietom, może oni coś doradzą. To, że spąsowiał świadczy, że coś z nią robi, konieczna może być pomoć psychologa i ograniczenie kontaktów "kochającemu" tacie. http://zlydotyk.pl/tl_files/Broszury/Pomoc%20dzieciom-OST.pdf http://www.zlydotyk.pl/ Moż oni coś doradzą.

Gość gość
Nie to nie prowokacja. Ale z czym na policje laskotal po brzuchu tyle widzialam.. A to ze lezala zdjela majtki i sie dotykala to czytalam ze w tym wieku moze tak byc . No kurcze teraz jak on jest to siedze w domu i patrze.. Nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy sie cos dzieje.

Gość gość
Obserwuj

Gość gość
wiesz co, a moze probuj tak niby na luzaka podczas zabawy podpytac coreczke jak sie bawi z tatusiem. albo moze idz z nia do jakiegos dzieciecego psychologa, ktory tak zeby corki nie stresowac dowie sie wiecej od niej. nie ma co bagatelizowac takich spraw

Gość gość
faza falliczna i kompleks elektry. Poczytaj Freuda. :P

Gość gość
Do szpitala do psychiatry NATYCHMIAST! Tam ją skonsultuje od razu psychiatra dziecięcy, zrobią jej testy czy nie przeszła jakiejś traumy. Twoja wina będzie większa. Na co czekasz? Na co liczysz? Może wszystko jest ok, ale skoro masz podejrzenia i zamierzasz pod dywan nie powinnaś być matką. Powinni co odebrać dziecko. Zgłaszam temat do cyberprzestepstw.

Gość gość
ojejku, a jak syn macha patakiem przed matką, a ona go całuje w usta to już jest ok? Weźcie ludzie się ogarnijcie i poczytajcie o fazie fallicznej...

Gość gość
Dziecko powiedzialo ze tata je tylko laskotal. A pisalam do niego to napisal zebym jej nie mieszala w swoje problemy bo robie jej wode z mozgu takimi pytaniami. Wiecie na codzien jest dobrym ojcem i wizyty sa u mnie w domu na ktorych zawsze ktos jeszcze jest ja czy rodzice. Mysle ze malej spodoobalo sie te laskotanie i on poprostu tak sie bawi chociaz nie powinien bo ona potem kladzie sie i tez tak robi a to wyglada dwuznacznie.

Gość gość
To mu powiedz zeby tak nie bawil sie

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość

Gość gość
Dziś w internecie znalazłam dosyć fajną stronkę z bonami do biedry bony-biedronka.24tm.pl

Gość gość
Zostaw ukryta kamerke w mieszkaniu i zostaw tego tatusia z nią sam na sam w swoim domu, zebys mkala nagranie jak sie bawia sami