Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cisza nocna jest od godz. 22 wieczorem do godz. 6 rano

Polecane posty

Gość gość

a mój sąsiad wali mi w ścianę o każdej porze dnia, kiedy ośmielam się produkować jakiekolwiek dźwięki, np. klikanie po klawiaturze (!). Za niedługo zacznie mu przeszkadzać, że oddycham.

Gość gość
idź i walnij mu w łeb i jeszcze ostrzeż że wreszcie oskarżysz go o nękanie, bo to własnie robi

Gość gość
Niech się cieszy, że za scianą nie mieszka banda studentów imprezujących każdej nocy.

Gość gość
Przeszkadza mu jak się myję, śpi o każdej porze dnia a jak puszczam wodę, obojętnie czy o 7 rano, czy o 19, to wali w ściany, bo budzi go ten szum i odkładanie rączki od prysznica.

Gość gość
a po ch.. się tym przejmujesz? jak debilowi przeszkadza to tym bardziej się tłucz. W końcu to sobie ściany obtłukuje nie tobie A jak ci walenie przeszkadza to muzykę sobie głośniej puść. Jeszcze bardziej mu gul skoczy :D

Gość gość
Napisał na mnie 4-stronnicowy donos do spółdzielni, że głośno odkładam rączkę od prysznica podczas mycia. Musiałam przyjść do biura i wysłuchać tej epistoły oraz przeprosin pani ze spółdzielni, która też w życiu się nie spotkała z takim pieniaczem. Nie wiem co jeszcze wymyśli, czuję się sterroryzowana :(

Gość gość
Najciekawsze jest to, że prawie wcale nie słucham muzyki na głos, zawsze tylko przez słuchawki. Głośniki były u mnie włączone może ze 3 razy w ciągu 2 lat, i to tak cicho że sama z trudem łapałam dźwięk. Kiedy ostatnio zdarzyło mi się słuchać w łazience rmf classic, jego ojciec stał pod moimi drzwiami i chyba podsłuchiwał, bo gdy otwarłam żeby wyjść, niemalże wpadł mi do środka.

Gość gość
Czy oni mogą mi coś zrobić dlatego, że między 6 rano a 22 wieczorem piszę na kompie, myję się, używam garów które jak wiadomo wydają dźwięki bo są z metalu, itd? Bo jestem już tak zastraszona, że tracę zdolność spokojnego myślenia.

Gość gość
mózgu nie masz? roześmiej się idiocie w twarz i trzasnij drzwiami

Gość gość
Nie jestem taką chamicą jak ty.

Gość gość
A co on robi w nocy że w dzień śpi? To jego problem nie zwracaj uwagi

Gość gość
Pewnie jakiś psychicznie chory. Powinien siedzieć w odpowiednim miejscu dla takich, jeśli nie daje normalnie żyć i funkcjonować ludziom ☹