Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość rozczarowana

Złamane serce i co dalej?

Polecane posty

Gość gość rozczarowana

po każdym nieudanym związku albo miłości niespełnionej pozostaje w psychice pewien element, który już na trwałe znaczy nas i to, co zrobimy w przyszłości. Czasem lepiej byłoby zapomnieć, ale z drugiej strony to właśnie jest ważne, być może najważniejsze. Te cierpienia tylko nasze. Czy zgadzacie sie ze mną?

Gość gość muza
serce nie sługa, ale czasem nie można są różne przeszkody to minie,a co jeśli ktoś tylko się bawi twoim kosztem?

Gość gość
A skąd pewność, że i ja nie bawię się jego kosztem, ponoszac przy tym dobrowolnie szkodę?

Gość gość muza
to się bawcie ?jak komuś tak pasuje

Gość gość
co dalej? co tylko dusza zapragnie. chcesz, to gnij z tym złamanym sercem, nie chcesz, to rób wszystko, żeby nie dać się takim obesranym myślom. życie jest zbyt krótkie i piękne, nie warto rozpaczać.

Gość gość
Najlepsze lekarstwo to czas. trzeba zapomnieć bo inaczej nie da się żyć. Mnie kiedyś zdradził mąż. Robił to od dłuższego czasu- wynajęłam wtedy detektywna z Wrocławia- panią Skrzypek. Najlepsza w takich sprawach- dowody do ręki po kilku dniach dostałam..eh jak to bolało. Ale dzięki temu dziś jestem silniejsza i układam sobie życie na nowo.