Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce wystąpienia Polski z unii

Polecane posty

Gość gość

Nie chce być częścią czegoś co narzuca swoje racje i godzi w suwerenność innych państw. Gdyby nie ta sytuacja z uchodzcami miałabym inne zdanie jednak nie podoba mi się to co się dzieje w europie. Kobiety, mlodw dziewczyny nie mogą spokojnie spacerować bo boja się ze grupka muzułmanów ich zaczepi lub co gorsze zrobi gwałt zbiorowy.Nie widzę równych praw. Nie podoba mi się to. Wole być zasciankiem ze spokojem w duszy niż być w centrum tego bagna.

Gość gość
Jedz na Białoruś Polska chce być w Europie

Gość gość
Autorze niestety masz racje.Teraz pomalu wychodzi z jakich powodow zostala Unia stworzona.Kiedys bylem za Unia a teraz jestem przeciwny.

Gość gość
Całe szczęście 70% Polaków myśli innaczej, przeciwni Uni to nieudacznicy którym w życiu nie wyszło, nie stać ich na wyjazdy zagranicznezresztą i tak nie znają żadnego języka obcego, nie wiedzą co to Rozmus więc po co im Unia.

Gość M189
Razmus i wszystko jasne hahah PS też chcę wyjścia

Gość Tatry
Komuchy nie chcą do Unii Białoruś czeka na nich

Gość gość
chcieć to... S********J !!!

Gość gość
To ty komuchu spierd...laj

Gość gość
Tak się składa że znam angielski i mam certyfikat. Skończyłam studia administrację i jestem niezależna finansowo i ba nie wierze w instytucje kościoła. Wy myślicie że jak ktoś jest przeciwko uni to nieuk i fan rydzyka. Otóż jesteście w błędzie a uni nienawidzę za to co robi niewinnym ludziom. Ściągnęli tych uchodźców mają krew na rękach. Do tego co taki postępowy i proeuropejski podoba co się to ze w kraju gdzie niby ma być demokracja tak w rzeczywistości jej nie ma. Ludzie we Francji Niemczech Szwecji nie mogą normalnie żyć i cieszyć się życiem. Prawo muzułmanów jest na pierwszym planie. Takiego postępu chcesz? To ci się tak podoba. To s********j z pl do tych kozojebców może jak ci żonę, czy dziewczynę zgwałcona to się obudzić.

Gość gość
Ciekawe skad taki debilizm w Polakach; Mieszkam we Francji gdzie jest duzo muzulmanow i nikt mnie nie g****i; Brak slow na debilizm i glupote katolikow raczej;

Gość gość
Mieszkam w Niemczech i zyje normalnie niuku! Te twoje studia to sobie moze wsadzic wiesz gdzie! To ze sie szanuje inne religie nie oznacza ze jest nienormalnie!

Gość gość
glupia jestes i tyle w temacie, gadasz pierdy ktore pis rozsiewa

Gość gość
Mieszkam w Niemczech, duże miasto, ale żadnego zagrożenia nie czuję. Pewnie jakieś przypadki się trafiają, ale to jak wszędzie, również w Polsce za sprawą rodaków.

Gość gość
Jak czytam komentarze łączące chęć wyjścia z unii z katolicyzmem to mi się wątroba przewraca. W Anglii z pewnością nie ma tylu katolików co u nas, nie ma Rydzyka, a jednak głosowali za wyjściem. Ja nie mam z żadną religią nic wspólnego, z żadną partią polityczną również i mimo to jestem za opuszczeniem unii. Po prostu nie podoba mi się taki rozwój jaki narzuca unia.

Gość gość
Ja autorka jestem ateistą. Tez nie lubię jak ktoś zaraz wyzywa innych od katoli. Co do osób które twierdzą że w Niemczech czy Francji czują się bezpiecznie. Serio nie przeszkadzają wam te ataki terrorystyczne te dzielnice muzułmańskie? Jakos na YouTube jest sa filmiki gdzie ludzie i to rodowici francuzi czy niemcy się skarżą. Ze boją się wyjść na ulicę ze zakazano im mówić o tym komukolwiek dlatego nagrywają filmiki.