Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upiłam się na imprezie, mam doła

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nie wiem wlaściwie, po co tutaj piszę, może dlatego, że mam strasznego moralniaka. Wczoraj byłam na komunii. W którymś momencie zaczął plątać mi się język, odcinałam się z każdą minutą. Nie zezgonowałam, musiałam się napić z cudzego kieliszka, bo nigdy po takiej ilości alkoholu nie byłam tak pijana. Znajomi pomogli mi wyjść z sali, rodzice postanowili że lepiej będzie, jak pojedziemy już do domu. A ja mam totalnego moralniaka, nie umiem sobie dzisiaj dać z tym rady. Jak przypomnę sobie zażenowane miny kobiet. :-/ Byłyście w takiej sytuacji? Proszę, nie dołujcie mnie informacjami - trzeba było nie pić. Teraz to wiem. Znam swoje możliwości i nigdy sie nie upijam, nie wiem, co się wydarzyło wczoraj, naprawdę. :(

Gość tktk
Oj zdarza się każdemu :) za rok bd się z tego śmiać, a reszta i tak zapomni. A jak nie to ich olej, bo akurat oni są tacy święci....

Gość gość
uwierz mi, wiekszośc z nich Ci zazdrościła, że możesz sobie na takie coś pozwoli, każdy w głębi siebie lubi się zabawić, tylko im "nie wypada". Masa jest taki kobiet co w śród znajomych tylko kieliszek wina a jakby pojechały na wycieczkę do Egiptu same to chlały codziennie i jebały by się z arabami który by chciał

Gość gość
Trochę mnie podbudowałyście. Może też człowiek ma to do siebie, że jak popełni jakąś gafę, to rozpamiętuje to i analizuje, ale jest mi tak strasznie wstyd. No żeby mnie do samochodu odprowadzać, ech......

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
26 :/

Gość gość
14, ale co to ma do rzeczy?