Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy z PROKOCIMIA w Krakowie. Pytanie o przedszkola.

Polecane posty

Gość gość

Za kilka miesięcy przeprowadzimy się do Krakowa na Prokocim. Jakie są tam przedszkola? Czy jest przedszkole montessorrii, albo waldorfskie? Patrzyłam w necie, ale nic ciekawego nie znalazłam. Jakiś EkoSkrzat, ale nie przemawia to do mnie. Proszę o opinie :)

Gość gość
Little Steps ul.Polonijna, "Elemelek"

Gość ddda

Syna posłaliśmy do przedszkola http://przedszkolefairplay.info.pl/krakow-banacha-31// i uważam, że pod względem organizacji bardzo profesjonalnie. Z czesnego schodzą mocno, bo przedszkole realnie dofinansowane różnymi programami, więc opłaca się zapisać. Językowo – sportowe przedszkole, więc to, czego dziecko najbardziej potrzebuje w tych czasach. W rodzinie długo wybieraliśmy przedszkole, ale o marce Fair Play już wcześniej słyszeliśmy, również w innych miastach, więc dla nas wybór mocno optymalny.

Gość gość

Córka chodzi do przedszkolefairplay.info.pl/krakow-banacha-31//. Opiekunki bardzo w porządku i przynajmniej wykształcone konkretnie, a nie tak, jak w niektórych placówkach. Zauważyłam również, że mniejsze grupy tworzą w porównaniu do innych przedszkoli. Według mnie to przekłada się na indywidualny kontakt dziecka z wychowawcą. Do 18:00 córka praktycznie tam spędza czas. Staramy się oczywiście wcześniej odbierać. Zależy, jak się uda.