Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moja dziewczyna nie potrafi gotowac

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Moja dziewczyna nie potrafi gotowa膰. I nie robi臋 z tego afery ;) W kwestii jednak gotowania nie ma opcji abym j膮 dopu艣ci艂 do kuchni. Moim zdaniem to wcale nie jest "dziwaczne", kiedy facet gotuje. To raczej kwestia tego co z domu si臋 wynios艂o czyli upatrzony wzorzec gotuj膮cej "mamy" + stereotypy "kobieta gotuje". ;) Pracuj臋 od poniedzia艂ku do soboty od 8 do 16 i nie mam problemu z tym aby codziennie robi膰 papu ;) Na sw贸j spos贸b wsp贸艂czuj臋 kobietom, kt贸rych faceci nie gotuj膮, nie pior膮 i nie sprz膮taj膮 ;) Takie lenistwo jest 艂agodn膮 form膮 samob贸jstwa dla zwi膮zku. Facet nie rodzi si臋 z m艂otkiem w r臋ku tak jak kobieta nie rodzi si臋 z patelni膮 w r臋ku ;) To wy艂膮cznie moim zdaniem kwestia rozwoju i ch臋ci - zw艂aszcza ch臋ci a w tym przypadku jej braku. http://ifotos.pl/zobacz/182388375_aaaaqse.jpg http://ifotos.pl/zobacz/182219385_aaaaqss.jpg Nara偶aj膮c si臋 m臋skiej stronie stwierdzam tylko, 偶e w zwi膮zku trzeba by膰 partnerem a nie roszczeniowcem ;) Dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Szacun :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No zgoda pod warunkiem ze wam obojgu to pasuje i ze ona tez co艣 robi a nie le偶y do g贸ry odw艂okiem. Moja nienawidi偶 gotowa膰, ale sprz膮ta i zmywa. Jednak umie i wiem, ze gdybym z艂e si臋 czu艂, dostan臋 ciep艂y i smaczny obiad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dobra jest w 艂贸偶ku to luz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruszka na wierzbie
Chcia艂abym mie膰 takiego m臋偶czyzn臋 jak Ty. Szcz臋艣ciara z Twojej dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 potrafi臋 gotowa膰 sk膮d jeste艣 szukasz takiego m臋偶czyzn臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GosiaMa
Obecnie na rynku jest mn贸stwo produkt贸w u艂atwiaj膮cych gotowanie. Ja jestem fank膮 koncentratu grzybowej Krakus. Ugotuj臋 na nim aromatyczn膮 zup臋, jak i sos do makaronu czy mi臋sa. Sk艂ad te偶 ma w porz膮dku, wi臋c spokojnie mo偶na sobie u艂atwi膰 dzi臋ki niemu gotowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znowu te nieudolnie produkowane posty przez pseudomarketerke z krakusa pelnego chemii, z MSG its widac nie idzie jak tak musi to tu na chama reklamowac

Udost臋pnij ten post