Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem dziwna czy tez tak macie

Polecane posty

Gość gość

Nieraz chcialabym cos napisac na tym forun ale boje sie ze jak opisze jakas sytuacje czy cos to ktos znajomy tu wejdzie i zaraz skojarzy ze to o mnie chodzi. . . tez tak macie?

Gość gość
Tak, dla tego zawsze cos dodaje albo przekrecam wiek czy imiona. Swiat jest maly.

Gość gość
Mam podobnie

Gość gość
Zu musialby byc jakiś mega zbieg okoliczności

Gość gość
No powiem ci autorko że ja od wielu lat tak nie miałam. Jestem bardzo starym bywalcem tego forum, ale od jakiegoś pół roku mam takie myśli i obawy również. Stało się to mniej więcej wtedy gdy jakiś mój topik przeczytał mój mąż. Nie wiem jak to sie stało bo nie cierpi tego forum i na mojego kompa też nigdy nie wchodzi. Mówił że to sie stało przypadkiem. Możliwe że potrzebował pilnie czegoś, nie wiem bo nie dopytywałam ani co to był za topik ani jak to sie stało.

Gość gość
acha i jeszcze inny incydent się zdarzył, który się do tego przyczynił. A mianowicie ktoś mi kiedyś napisał że spodobał mu sie mój topik i chciał go rozsławić, skopiował go więc i wkleił gdzieś chyba na fejsa. Od tamtej pory za kazdym razem piszę o jakiej,ś kwestii czy problemie zastanawiając sie czy przypadkiem nie przyjdzie mi za to beknąć