Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mik017

cierpię przez wygląd

Polecane posty

Gość mik017

Nie mam żadnej dobrej rzeczy w wyglądzie, zdrowia też nie mam, a mam 33 lata już ... Boli mnie kiedy czytam, że "zaginęła PIĘKNA", i te żale. Zauważyłam, że nieatrakcyjni są niewidzialni, a już nieprzebojowi, bez pieniędzy to dla innych prawie, że śmieci, nie tylko dla obcych, ale też rodziny, lekarzy itp, kobiety w ogóle się nie liczą. Cały świat to taki handel.

Gość gość
Musisz być wyjatkowo brzydka.. ale nie dołuj się, ja mam jeszcze gorzej..;) Mam urojenia, śni mi się koniec świata co jakiś czas (2x tydzień), chyba jestem szalony, mam częste napady agresji, z którymi nie potrafię sobie radzić..:O Jestem też tak brzydki, że żadna kobieta na tym świecie nie chce na mnie spojrzeć, nawet góry pieniedzy nie pomagają, bo żadna nie chce sie spotkać..;(

Gość gość
też mam agresję, przytyłam w kilka lat 70kg, jak patrzę na zwykłych ludzi to dławi mnie żal, od 2016 nie wyłażę z domu

Gość gość
zdechnij smiecu ludzki zadyndaj tacy nie maja szans smiecu

Gość gość
Ja tez cierpię mam 22 lata doskwiera mi samotność , jestem zerem i brzydki ( mam też problem z dostrzeżenie m siebie w lustrze , włosy Mi nie pasują , zarost szybki , chory jestem wspolczoje ci , jesteś kobietą spróbuj może fotka.pl zrób makijaz a ile ważysz i wzrost ? Może ciuchy ja szukam mimo problemów pracy przez 3 msc jest ze mną strasznie 10938980 moje gadu gadu mogę ci pomoc

Gość gość
I nie chodź do kosmetyczki bo one to się nie znają ja ci pomogę

Gość gość
Głupoe to ale zazdroszcze nawet tej co zmarła..wszyscy piszą, piekna, urocza, mądra...nawet ona jako nieboszczyk jest wyżej niż ja..u mnie wszystko jest beznadziejne, brzydki ryj i beznadziejny charakter...tzn..cicha, spokojna, skromna, woląca słuchać. Takich ludzi ma się za nic. Nie mam nic do tej biednej dziewczyny. Ona mogla miec fajne zycie a zginela, a takie g****o jak ja żyje...i po co?

Gość gość
Z tym się zgodzę ze ładnej szkoda , ludzie są tacy szkoda im tych co nie trzeba i pomagają tym co nie trzeba

Gość gość
obejrzyj sobie Shreka

Gość gość
burek juz mnie nie kochasz smieciu :D

Gość gość
Nie bądź próżna to zycie i tak ma małą wartość dopiero po śmierci będzie życie

Gość gość
Marne to pocieszenie zmień wygląd , załóż konto na fotka .pl na pewno będą pisać bezwartosciowi

Gość gość
Siostra powiedziała mi też dziś ze jestem frajer zapamiętam to jej , zaczynam żałować ze to ja mam 188 ( cm wzrostu ) , pryszcze , blady jestem o choroba rąk i zarost mogła by coś mieć

Gość gość
To prawda, nieatrakcyjni są traktowani z buta jak zbędny margines, który tylko niepotrzebnie marnuje zasoby, zwłaszcza w tym kraju. A żeby uzyskać tę łatkę wystarczy pokazać się ludowi niezrobionym. Tu jest Polska, tu trzeba być odwalonym, odpicowanym, mieć ładną mordę i zgrabne szczupłe ciało - przynajmniej będąc kobietą, faceci mają duuuużo lżej w tym względzie. Inaczej, no cóż: "wypad, śmieciu!".

Gość gość
Brzydki czy piekny i tak zdechnie