Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki w wieku Pani Macron wyglądają jak Baba Wanga na łożu śmierci?

Polecane posty

Gość gość

Tak pytam, bo ta pani jak na babkę po 60-tce jest mega, zresztą istnieją jeszcze lepsze (np. ❤️ Christie Brinkley ❤️ wygląda świetnie nawet bez potrzeby uwzględniania jej wieku; ostatnio miała sesję w bikini, więc można sobie obejrzeć). Jest też sporo mniej znanych kobitek jak np. modelka fitness Wendy Ida, które znakomicie wyglądają. A polskie panie w wieku 60+ ??? Tylko Monika Olejnik wygląda przyzwoicie, reszta to typowe babuszki jak z ruskiego bazaru. Nawet większość 40-stek wygląda gorzej od Brigitte Macron, bo mają nadwagę, są zaniedbane i w ogóle wyglądają jakby je żywcem wyrwano z chłopskiej chaty w XIX-wiecznej wsi galicyjskiej. Skąd to się bierze? Dbacie o siebie tylko do ślubu? Dlaczego?

Gość gość
To głównie kwestia pieniędzy, nie narodowości. Pani Macron nie pracuje na trzy zmiany za 1500zł. Podajesz przkłady ludzi zamożnych. W Polsce też są.

Gość gość
Przeciętna Polka musi każdy grosz dwa razy obejrzeć zanim go wyda i nie ma wsparcia męża jeśli chodzi o prowadzenie gospodarstwa domowego i wychowywanie dzieci. Zwyczajnie nie ma czasu ani pieniędzy, żeby o siebie zadbać. 80% Polaków zarabia poniżej średniej krajowej, a ty porownujesz nas do francuskiej nauczycielki i żony bankstera? :D

Gość gość
Żona Macrona nazywa się Brigitte Trogneux to po pierwsze, a po drugie wszystkie nauczycielki są suche jak gałęzie.

Gość gość
http://static.lexpress.fr/medias_11425/w_1135,h_852,c_crop,x_146,y_89/w_640,h_358,c_fill,g_center/v1490363552/brigitte-macron-et-son-epoux-ont-fait-appel-aux-services-de-michele-marchand-reine-du-scoop-image-d-illustration_5849875.jpg No sam sex :D Nie rozumiem gościa, ma on jakieś zaburzenia na pewno...

Gość gość
Brak kasy to główny powód. Moja mama wygląda ślicznie i młodo, a jest po 50, podobnie z babcią... ale wiem, że gdyby miała dodatkową kasę, zafunfowałaby sobie jakieś zabiegi kosmetyczne polepszajace stan skóry. Kiedyś miałam okazję być leczona laserowo i powiem tak: wiem już dlaczego bogate kobiety i właścicielki gabinetow medycyny estetycznej mają takie świetne cery... no cóż, przeciętnej Polki z dziećmi nie będzie na to stać. Zresztą wygląd to tylko wygląd. Są ważniejsze rzeczy. Fakt, żona Macrona wygląda świetnie. Wczoraj podziwiałysmy z mamą ;)

Gość gość
Durny troll zakłada takie tematy ...Prezydentowa Republiki ,wkrotce islamskiej .to bogaczka z urodzenia, córka właścicieli fabryki czekolady żyjąca w luksusie od dziecka. Do tego nigdy nie żałowała sobie rozrywek, jak jej sie ok 40 tki mąż znudził to znalazła sobie 15 (wg niektórych 14 !! :O ) letniego chłopca ...Tak więc nie porównuj jej z Polką żyjącą za 2000 netto i drżącą czy jej czynszu nie podniosą, harującą jak wół .Ponadto na 99% jest ona chodząca reklama gabinetów kosmetyczno-chirurgicznych plus oficjlane foty obrobone w photoshopie :D .

Gość gość
Bbo polki to głupie korfy które dają pupcie pierwszemu lepszemu polakowi przydupasowi która zapirdala za najniższą krajową

Gość gość
Pani Makaron ma 64 lata i nie wyglada mlodziej niz starsza o 10 lat pani Bogumila Wanders, czy matka Staraka czy pierwsza zona Kulczyka, wiec o co chodzi? To prawda, ze wiele Francuzek dba o wage i odzywiaja sie surowizna ale jest tez wiele otylych Francuzek, ten mit upadl juz dawno. Trzeba pamietac, ze w Paryzu i w calej Francji przed 55 laty szalala wyniszczajaca cholera i dla tych, co przezyli ja w dziecinstwie jest normalna niska waga ciala.

Gość gość
Wyglądać młodo i dobrze, a wyglądać na swój wiek, ale mimo to dobrze to dwie zupełnie różne sprawy. Christie Brinkley to przykład tego pierwszgo typu, Brigitte Macron - drugiego, ale nie zmienia to faktu, że obie wyglądają atrakcyjnie, nawet jeśli w przypadku P. Macron decyduje o tym głównie figura. Tyle, że o figurę też trzeba dbać i na nią sobie zapracować. Polkom się nie chce, nawet dwudziestoparolatki często mają nadwagę, a później jest już tylko gorzej, bo z wiekiem metabolizm spowalnia.

Gość gość
juz ci media mózg wyprały? Co mnie obchodzi jakis masoński maszkaron>? A jakby wygrala Marine L.P. to bys sie pytala dlaczego Polki wyglądaja gorzej niz ona? :D

Gość gość
Wyprały wyprały...... głównym problemem zdecydowanej większości Polek jest wyglądać jak ........? Jak ktokolwiek widywany w mediach byle nie jak ona sama. Ta niska ocena własnej osobowości jest tragiczna.

Gość gość
gość dziś Wyprały wyprały...... głównym problemem zdecydowanej większości Polek jest wyglądać jak ........? Jak ktokolwiek widywany w mediach byle nie jak ona sama. Ta niska ocena własnej osobowości jest tragiczna. x dokladnie, ja na szczescie nie mam takich głupich kompletksów, bo nawet sie nad tym nie zastanawialam zeby upodobnic sie do jakiejs tam latawicy z mediów, filmów czy kij wie kogo - smieszne to :D

Gość gość
W wiekszosci Polki wygladaja tak a nie inaczej bo mezowie ich potrzeb nie spelniaja w lozku.. ciezko pracowac musza itd..czaaasem to geny.. ale tez jeden fakt kobieta zawsz epowinna byc mlodsza od faceta minimum 6 lat zeby on sie nie interesowal innymi itd

Gość gość
Ps... jezeli jestes facetem badz nie powinienes lub powinnas miec wlasne zdj przy takim poscie

Gość gość
Wygląda jak jego babcia :/ Macron musi mieć jakieś zaburzenia...

Gość ja  tam bym ją walił
jak pioruny w samotne drzewko :classic_cool:

Gość gość
Heh na tej okładce zatuszowali jej wszystkie zmarchy. A tak naprawdę ma ona 74 lata, ktoś dorwał jej dowód os. i wrzucił do netu.

gość 2017.05.08 dla rozsadnego mezczyzny taka jak pani Macron to jest zaden wzorzec kobiet! ??? mysle ze to nie jest marzenie zadnego NORMALNEGO mezczyzny! posiadac malpiatke ,nampompowana " laleczke " dla mnie to to jest zboczenie! coraz mniej kobiet jest o naturalnej pieknej urodzie! Kobiety "tona":D:D

kobiety ze "swiecznika"? ..ale czy tak naprawde mozna nazwac takie cosik piekna ,naturalna kobieta !? jednak kazdy mezczyzna czy kobieta posiada swoj ideal:)

Gość gość
głupiutki i naiwny temat założony przez faceta. Nawet wspomniana przez Ciebie Monika Olejnik chwaliła się kiedyś ,że używa kremu do twarzy za 3 koła. Nie wiem co to za krem ale wiem jedno,wielu ludzi nie ma tyle na cały miesiąc ;-) nie mówiąc o robionych śnieżnobiałych zębach,zabiegach na poprawę jędrności skóry i markowych ciuchach itd. Przypomniał mi się kawał: koleżanka pyta drugą- Co robisz,że tak wspaniale wyglądasz?? Odpowiedź: NIC!!! I moze wlasnie o to chodzi. Daj przeciętnej mamie,gospodyni domowej trochę kasy i tydzień urlopu od garów,sprzątania,latania do przedszkola,z siatami i bez łażenia do roboty aby mogla wyspać się,odpocząć, pojsc na kawke,zakupy,kosmetyczki,gdzie zechce,bez pospiechu i nerwow. Zobaczysz efekty i przestaniesz biadolić.

Gość gość
Osobiscie znam kobiety ktore ciezko pracuja i wygladaja lepiej w wieku 60 lat plus minus dwa niz zona prezydenta elekta Francji. Nie musze chyba dodawac ze te kobiety ktore znam nie sa po wielu drogich zabiegach kosmetycznych bo te dwa tys na reke im ledwo na zycie wystarcza. Sama mam 50 lat i waze 49 kg. To chyba nie jest nadwaga przy 160 kg. Wystarczy się dobrze rozejrzec wokół i poszukac, wiele jest pieknych kobiet tylko nie mają czasu latac do salonow pieknosci. Gdyby na kazda polską kobietę wydac dwa tysiaki to byscie zobaczyli ile brzydkich kaczatek w ciagu kilku godzin przemienilo się w labedzia.

gość dziś zgadzam sie z toba :))) jest w tym duzo racji i madrosci zyciowej:) w takich kobietach jest naturalne piekno szczegolna moc i sila charakteru:)) zawsze twierdze ze ciezka praca uszlachetnia ,cialo dusze i rozum uczy prawdziwego piekna zycia; )

Gość gość
Macrona wychowała babcia, więc lubi kobiety o podobnej metryce. Mnie to nawet wzrusza, ale nie pisz nam że wyglądamy gorzej, bo to prawie niemożliwe.