Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lewakiem, macie pytania?

Polecane posty

Gość gość

Chetnie na nie odpowiem ;.)

Gość gość
Prawaki nie umieją pytać, bo nie umieją też pisać. Oni tylko słuchają swojego guru.

Gość mia100wy
proszę bardzo, moje pytanie: - dlaczego lewaki typu POsrańce nie mają do tej pory w swoim znaku graficznym , chyba wiadomo że to jest mapa Polski i w tym swoim znaku graficznym NIE MA DO TEJ PORY zaznaczonych spalonych i zniszczonych przez POsrańców hut, stoczni, firm, zakładów, zburzonych kominów itd. w polskich miastach i przysiółkach ? ZNAK UŚMIECHU NA TLE MAPY POLSKI za czasów panowania POsrańców to właśnie POŻOGA !

Gość gość
czemu nie czcicie Lewicowcy swego stworzyciela nowego świata Lenina? wstydzicie się? to chyba nieładnie?

Gość gość
Pytacie sie dlaczego wiekszosc przemyslu polskiego zostala sprzedana zagranicznym inwestorom? Odpowiedz jest prosta: w Polsce po 89 roku powstala demokracja posrednia, czyli taka ktora polegala na wyksztalceniu sie pewnych elit, ktore byly skorumpowane. W momencie gdy taki przwodca wygral wybory, mial wladze nieograniczona, a ciemny lud sie cieszyl, ze to on mial wplyw na losy kraju.

Gość gość
Jutro idę do pracy w stoczni, jakoś nie widzę by była zburzona. Dlaczego prawacy zawsze muszą kłamać?

Gość gość
czemu nie czcicie swoich bohaterów? lenina, stalina, marksa, engelsa? czemu 15 grudnia data powstania pzpr nie jest waszym świętem? czyżbyście się wstydzili? przefarbowali?

Gość mia100wy
była taka TRÓJCA , czyli Lewandowski, którego większość Polaków uważa za zdrajcę narodu polskiego a nadal świruje w Brukseli i nachapał się ogromnych pieniędzy unijnych , drugi cwaniaczek to Bielecki, powiedział, że polska firma jest tyle warta ile klient chce za tę firmę zapłacić , a sam Bielecki dorobił się milionów PLN jako Prezes PKO S.A. , dalej, Płażyński trochę 'pływakiem' był w tej ich partii - wiadomo, zginął w Tym samolocie rządowym Tu-154 ale popatrzmy na innych 'pływaków' , czyli na dawnego Szefa MSZ , który był w tej samej TRÓJCE POpaprańców , do tego kompletu dodajmy oczywiście Tuska i panią 'klimatolożkę' , która dzielnie zarabia ogromne pieniądze w Brukseli nie robiąc NIC , - za kilka lat w książkach do nauki historii w szkole podstawowej będą określeni wprost: SYFIARZE !

Gość mia100wy
UNIA DEMOKRATYCZNA , każdy pies się zleje na waszych grobach padalce i wrogowie Polski i Polaków !

Gość gość
mai100owy zgadzam sie z toba. Ale wpadanie ze skrajnosci w skrajnosc (prawica) nikomu nie wyjdzie na dobrze.

Gość gość
A jaka jest data powstania PZPR? Ktoś wie może?

Gość gość
Jak można w Polsce mieć lewicowe poglądy skoro Polska od lewicy doznała tylu nieszczęść ? Najpierw zdrajcy z KPP potem PZPR potem SLD

Gość gość
To ze w Polsce lewica zostala spaczona, nie znaczy ze jest zla, wszystko zalezy od danego systemu, wladzy itp. A co dobrego robi dla Polski prawica?

Gość mia100wy
idealna by była partia środkowo lewica i prawica ale takiej Partii nie ma w Polsce i długo nie będzie , poza tym, gdyby Lewandowski, Bielecki, Olechowski, Tusk, Bieńkowska itd. uczyli się rządzenia od MAKRELI to ogromna ilość firm polskich by była uratowana na zasadzie, zostawić kilka osób w firmie do UTRZYMANIA RUCHU a gdy przyjdzie DOBRA koniunktura to firmy, huty, zakłady itd. znowu ruszą z kopyta , ale ICH PLAN I CEL był jeden, zniszczyć lub sprzedać za bezcen !

Gość gość
maiowy tak, masz racje. W pl brakuje alternatywy.

Gość mia100wy
generalnie to brzydzę się polityką i nie ufam politykom ale nawet , jeżeli nie mam zaufania do polityków to NIC mnie nie zwalnia aby nie patrzyć na ich ręce i obietnice wyborcze i patrząc na poczynania PiS i naszego Prezydenta znowu czuję się Polakiem i mam świadomość, że mam się do kogo zwrócić o pomoc jako polski obywatel i nie zostanę olany lub wyrzucony za drzwi , więc moim zdaniem PiS gra fajnie i nie kombinuje aby Polaka zamordować we własnym kraju , starają się pomagać i nie wiem, być może za rok lub za dwa lata od Partii PiS 'urwie się z łańcucha' jakiś polityk, który założy Partię ŚRODKA , być może to będzie Kornel Morawiecki , który teraz nie chce przeszkadzać swojemu synowi, nie wiem, nie wiadomo ale najważniejsze, że POLSKI RZĄD zmienia Polskę i zaczął zauważać polskiego obywatela jako 'suwerena' a nie kartki do wrzucania w urnie wyborczej , i tak 3mać, nie puszczać i nawet nie popuszczać oby Nas Niemcy NIE GNOILI za to, że trzeba Niemca w Polsce aby Polakami rządził skoro sami nie potrafią !

Gość gość
Zdrajcy z KPP to zostali przez Stalina skróceni o głowy. Można powiedzieć że postawili na złego konia.