Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czas odpuścić ????

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co już mam robić ;( Jestem z człowiekiem którego bardzo kocham jest ogromna miłość namiętność seks ale też są nieporozumienia ;( nie możemy się dogadać, porozumieć, dotrzeć, o wszystko problemy najgorzej o dzieci, podam przyklad: wojna o to dlaczego syn 6 letni nie może uczyć się pisać całego imienia Aleksander , zamiast jak ja chcę Aleks w skrócie, ogromny problem dlaczego nie może tak tylko tak i że ja jestem miękka ito. Mój M wszystkie problemy zwala na najmłodszego syna , że to wszystko od niego się zaczyna bo ja , walczę itd. Już nie wiem co mam robić, zastanawiam nad tym by odejść, czy czas odpuścić ?????? Sytuacja jest patowa , przez kłótnie śpimy osobno , nie odzywam się, nie rozmawiamy, a w naszym życiu nic się nie dzieje ;( Kocham go tak bardzo jest to ogromny dramat dla mnie nasze rozstanie , on chyba też tak myśli bo uważa że nie ma sensu że mną rozmawiać i mam się zastanowić co dalej ;(

Gość gość
Up

Gość gość
nie, mentlik

Gość gość
Problemy są zawsze i będą. Życie.

Dokładnie, nie ma życia bez problemów.

Gość gość
To są problemy? Jeszcze dziuni życie nie przeczołgało, wszystko jest super, kocha go, tylko się nie dogaduje jak pisać imię, czy odpuścić... no ja pier...! :-D Zaraz doradczynie doradzą ci rozwód albo przynajmniej kochanka :-P