Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie mówi prawdy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie.Piszę od 2 miesięcy z Arkiem na GG .Oboje mamy po 17 lat i mieszkamy w Warszawie. Mimo że długo się znamy on nie chce podać mi fb (twierdzi że wstydzi się głupot ze swojej tablicy) ani numeru telefonu .Ostatnio przez przypadek na Instagramie trafiłam na jego profil .On wygląda dość charakterystycznie a na gg wysyłał mi swoje zdjęcia wiec od razu go poznałam .Dowiedziałam się że ma dziewczynę . Problem w tym ze on mi powiedział że wyjeżdża do Gdyni bo ma tam sprawy rodzinne , a z jego Insta wynika że pojechał do tej dziewczyny , a na dodatek nieźle tam imprezuje. Jak myślicie czemu nie mówi mi prawdy?

Gość gość
Bo prowadzi podwójne życie? Olej typa. Zapomnij o nim. Dobrze, że to wyszło teraz niżeli miałaś się uczuciowo w to zaangażować :) cycki do przodu i idziemy dalej :)

Gość gość
Jak facet nie chce podac fb to bardzo mozliwe ze ma dziewczyne jak w Twoim przypadku, u mine tez tak bylo. Trafilas na zwyklego klamce, najlepiej urwij kontakt.

Gość gość
Wiesz jeśli faktycznie ma dziewczynę i Ciebie okłamywał w tych wszystkich sprawach, to wniosek nasuwa się sam… Kombinował jak chwycić dwie sroki za ogon. Albo jeszcze więcej was było. Olej typa. I uważaj, żeby nie wciągnął Cię w swoje gierki, łzawe wyznania prawdy i tym podobne. Nie warto marnować czasu dla kogoś, kto już na samym początku znajomości Cię oszukuje.

"Piszę od 2 miesięcy z Arkiem na GG .Oboje mamy po 17 lat i mieszkamy w Warszawie. Mimo że długo się znamy" x Dwa miesiące to nie jest długo, zwlaszcza przy kontakcie przez gg xxx "Ostatnio przez przypadek na Instagramie trafiłam na jego profil" x Przypadkowo kliknęłaś "szukaj obrazem"? xxx "On wygląda dość charakterystycznie a na gg wysyłał mi swoje zdjęcia wiec od razu go poznałam" x Skąd wiesz czy to jego zdjęcie? Może chłopak chciał tylko pogadać przez gg, a jak zaczęłaś nudzić o FB i telefon to wysłał Ci na odczepnego pierwszą fotkę, na jaką trafił? Nie wszyscy są ekshibicjonistami.