Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za robaki pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Witam jakis czas temu znalezlismy z żoną fotele socspania na smietniku, pasowały nam idealnie so mieszkania a ze były jak nowr, po krótkiej renowacji wprowadzilismy je do siebie. Od tamtsgo czasu zaczęły dokuczać nam pogryzienia i znaleźliśmy takie robaczki, to prawdopodobnie winowajcy czy ktoś wie co to może być? Załączam zdjęcie: https://zapodaj.net/212185998990b.jpg.html

Gość gość
Wygląda jak młoda pluskwa

Gość gość
Dokładnie życzę powodzenia w zwalczaniu.

Gość gość
Cholernie trudno samodzielnie się ich pozbyć. Włażą wszędzie, gdzie mogą, w najmniejsze szczeliny, za listwą przypodłogową, w każdej dziurze gdziekolwiek w promieniu 3-4 metrów od łóżka żywiciela. Nawet załatwienie specjalnego odrobaczania nie zawsze wytępi je wszystkie za pierwszym opryskiem, po którym przez minimum 24 godziny nie można mieć styczności z danym pomieszczeniem.

Gość gość
roztocza

Gość gość
to są pluskwy ale powalcz z nimi wystaw fotele poza mieszkanie poszukaj lut lampy palnika i sprytnie nie za długo obleć szczeliny na połączeniach no chyba że są w tapicerce to albo chemia albo zmiana. Nie poddawaj się tak łatwo 2 razy w różnych miejscach walczyłem z tymi mendami i sukces nigdy nie odpuszczam!!

Gość gość
Pluskwa to paskudztwo trudne w wytępieniu.Ciekawi mnie czy już je usunęłaś bo wpis jest z maja.Jak nie a jesteś z mazowieckiego to polecam firmę która mi pomogła w pozbyciu się tego draństwa www.edddrobak.pl