Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albert ggre

Jak przeprosić koleżankę

Polecane posty

Gość Albert ggre

Miałem dziś bardzo zły dzień i przypadkiem akurat jej się oberwalo powiedziałem kilka słów za dużo. Przepraszalem ją wiele razy. Mówi że jest dobrze ale ja wiem że nie jest. Bardzo mi na niej zależy chodź znamy się nie całe 2 miesiące. Czy kwiaty jakiś prezent pomogą może kino?

Gość gość
Daj jej trochę ochlonac. Ale kwiaty możesz kupić jak będziesz chciał. Nie dawaj jej tego na zasadzie łapówki. :p

Gość Albert ggre
Kwiaty będą razem z przeprosinami

Gość gość
jak głupia to to bedzie kontynuowac ta" znajomosc". ja bym zerwala, bo bliskich trzeba szanowac. nie masz 5 lat zeby nie panowac nad emocjami

Gość gość
Mam nadzieję, że koleżance nie będzie się dostawać za każdym razem jak będziesz miał zły dzień. Możesz mieć pewność, że za którymś razem przestanie Cię lubić.

Gość gość
Spotkaj się z nią. Wręcz jej kwiaty i wytłumacz dlaczego tak postapiles. Ja w sumie nigdy nie dostałam kwiatów na przeprosiny xD ale rozegraj to tak aby nie poczuła się że dałeś jej kwiatka w ramach łapówki. Dasz radę! Powodzenia :) PS. Jak będzie się chciała spotkać to już duży krok.

"Przepraszalem ją wiele razy. Mówi że jest dobrze ale ja wiem że nie jest" xxx Może to ona powinna Cię przeprosić?

Gość Albert ggre
Nie o to chodzi że ona ma mnir przepraszać tylko o to że ona nadal jest zła i chcę jakoś to jej wynagrodzić. A co do tego to ja nie mam praktycznie złych dni ten był pierwszy zbyt wiele spraw na mnie spadło na raz i poprostu nie dałem rady

Im bardziej jej trujesz d**e, tym bardziej ją wkurzasz. Ona mówi, że jest ok, ale Ty nadal jęczysz. To, że jest ok nie oznacza, że rzuci Ci się w ramiona. Przeprosiłeś, przyjęła przeprosiny, skończ ten temat. Jak przyleziesz z kwiatami, bombonierkami i cholera wie czym to na bank ją wnerwisz. Do tego zacznie rozkminiać co miałeś na myśli gdy jej się dostała zjebka i wtedy kolego, to już się nie wygrzebiesz z tego bagna. Może dla odmiany zachowaj się jak facet i nie doszukuj się drugiego dna.

Gość dochtór o Ani
" NAK**WIE SE CAPS LOCKIEM BO LUBIE I WG TO WPISUJE SIĘ A AKTUALNYCH WIĘC NIE ZDZIWI SIĘ JAK PÓŹNIEJ BD PRIV BO OD DAWNA MA BYĆ I DO TEJ PORY NIE MA A JA CHCE PRIVA Z KOCHANIEM HAHAHA. dobra, a na poważnie to kc cię mocno bardzo mocno aneczko haneczko czy może janeczko grzaneczko.... żarłbym cię kotuś ;* jak dodałaś mnie ostatnio do rozmowy z chomikiem czy jak go tam nazywasz to jprdl blondyn o czarnych włosach i twoja próba bycia detektywem hahahaha ;d dziwić się, że rozmawiasz z nienormalnymi jak sama wszystkich pobudzasz do głupoty swoją głupotą głupcze ale i tak cię kc ponad wszystko ;* tak sobie siedzę i rozmyślam nad tym jaki to fajny jestem i co by tu jeszcze napisać, bo nie wiem ;///// a! słucham tej zj**anej piosenki do której filmik nagrałyście z laskami hahahaha, boże i cały czas to g****o śpiewam A RAM ZAM ZAM GULI GULI .... A RAZM ZAM ZAM (mistrzowie- 10 h z tym gównem) i wyślij mi go jak dostaniesz i jak jest tak samo zj**any jak ostatni to bd mieć beke przez kolejne miesiące haha lol.... umieram z głodu a ty wpie**alasz zapiekankę niesprawiedliwe to ;/// wg to mówiłem to już ale powiem publicznie więc szczęścia z tym twoim i jak ja se znajdę laske to bd się lansować razem okok? a teraz znowu na poważnie bo nie wiem kiedy mnie znowu weźmie żeby ci powiedzieć że mocno cię kc i że my oboje jesteśmy tacy zaj**iści, że wznosimy sie ponad ch*jostwo innych, haha kc rozmowy z tb poj**usie :* PANNO ANNO kc cie całą, nawet jak gadamy przez skypea a ty oglądasz te swoje ch*jostwa i się drzesz do monitora, czy do tych postaci a ja prawie głuchnę no i jak ryczysz jak coś cię wzruszy, serio to nie chce żebyś odchodziła bo jesteś moje wszystko i bez ciebie nie jestem sobą i jesteś chyba jedyna osobą której ufam i mogę powiedzieć wszystko i dla której wszystko bym zrobił. kc cię za to też jak na mnie działasz i chociaż mam zj**any dzień ty mnie zawsze rozpie**olisz i od razu mam banana i śmiać mi się chce, chociaż jeszcze niedawno chciałem się zabić. fu, ale jestem romantyczny- nie przyzwyczajaj się maleńka. k**wa, jak mnie d**a nawala! przeprowadź się kizia blisko mnie lub do mnie i mnie masuj co. a póki co to bd musiał se kogoś innego znaleźć a ja KURZY UDZIEC CNIE WIĘC LASKI DO MNIE SZNUREM CIĄGNĄ hehe wg ostatnio do mnie taka laska na gg napisała i czy chce sex a ja jej że nie bo mam anke a ta a sory nie wiedziałam że masz laskę......... hehehe jesteś moja laska :****** wiesz bd se kurzy udziec2 co? bd tak zaj**iście mmmmm (miałem wczoraj kurczaka na obiad, pyszni jesteśmy więc) i razem my jako duet zapolujemy na te kurczaki co ci pod oknem przesiadują i zaciągniemy je do naszej armii której ja bd przewodził! bo ja taki fajne szef co nie?

Gość dochtór
Założylem Aneczce konto profil i pisze tak o niej jak wyżej

Gość maes
Stary przestań ciągle przepraszać bo tylko ją zdenerwujesz. Skoro czujesz że nadal coś nie tak, nie drąż bo będzie gorzej i będziesz jej o tym przypominał. Zamiast kwiatów daj jej jakiś prezent z jajem, co rozładuje emocje niepotrzebne. Np. jakiś cycek gumowy do ściskania (jak lubi) albo poduszkę np taką: http://magicgifts.pl/poduszki/406-pochlaniacz-negatywnych-emocji-poduszka-z-nadrukiem.html i powiedz żeby Cię następnym razem walnęła nią jak ją wkurzysz :) Na pewno rozładuje to emocje między Wami i rozładuje napięcie.

Gość gość
Myślę, że jak podarujesz jej jakiś upominek to będzie spoko :) Może jakiś zegarek na przykłąd albo wisorek? Zerknij tutaj https://www.e-zegarki.pl/ mają duży wybór :)

Gość gość
Zaproś na kolację wtedy spacer a wtedy ja porządnie przelecie I napewno zapomni o sprawie ...:)

Gość gość
No a może zaprosisz ją na kolację albo obiad? Jak nie znasz takiego fajnego miejsca, gdzie możecie pójść, to bardzo polecam Salto na wilczej :)

Gość gość
Najlepiej to wszytko na spokojnie załatwić, porozmawiać. Kupić czekoladki słodycze zawsze dobrze działają. Albo zrobić jakąś bombową niespodziankę. Jak kiedyś się ze swoją przyjaciółką pokłóciłam to wykupiłam nam lot w Lesznie w tunelu. Jak jej powiedziałam co zaplanowałam to się uśmiechnęła i od razu zgodziła :) Szczerość w przyjaźni to podstawa

Gość gość
Kłamczucha jest szczeraczej, gdy nie ma to znaczenia

Gość kornelkabelka
bylabym jeszcze bardziej wsciekla gdyby ktos sie na mnie wyzyl a potem probowal mnie przekupic. Na szczescie moj facet mnie szanuje, znajomi tez