Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dochtór

Załozyłem mojej Ani konto na naszej klasie

Polecane posty

Gość dochtór

" NAK**WIE SE CAPS LOCKIEM BO LUBIE I WG TO WPISUJE SIĘ A AKTUALNYCH WIĘC NIE ZDZIWI SIĘ JAK PÓŹNIEJ BD PRIV BO OD DAWNA MA BYĆ I DO TEJ PORY NIE MA A JA CHCE PRIVA Z KOCHANIEM HAHAHA. dobra, a na poważnie to kc cię mocno bardzo mocno aneczko haneczko czy może janeczko grzaneczko.... żarłbym cię kotuś ;* jak dodałaś mnie ostatnio do rozmowy z chomikiem czy jak go tam nazywasz to jprdl blondyn o czarnych włosach i twoja próba bycia detektywem hahahaha ;d dziwić się, że rozmawiasz z nienormalnymi jak sama wszystkich pobudzasz do głupoty swoją głupotą głupcze ale i tak cię kc ponad wszystko ;* tak sobie siedzę i rozmyślam nad tym jaki to fajny jestem i co by tu jeszcze napisać, bo nie wiem ;///// a! słucham tej zj**anej piosenki do której filmik nagrałyście z laskami hahahaha, boże i cały czas to g****o śpiewam A RAM ZAM ZAM GULI GULI .... A RAZM ZAM ZAM (mistrzowie- 10 h z tym gównem) i wyślij mi go jak dostaniesz i jak jest tak samo zj**any jak ostatni to bd mieć beke przez kolejne miesiące haha lol.... umieram z głodu a ty wpie**alasz zapiekankę niesprawiedliwe to ;/// wg to mówiłem to już ale powiem publicznie więc szczęścia z tym twoim i jak ja se znajdę laske to bd się lansować razem okok? a teraz znowu na poważnie bo nie wiem kiedy mnie znowu weźmie żeby ci powiedzieć że mocno cię kc i że my oboje jesteśmy tacy zaj**iści, że wznosimy sie ponad ch*jostwo innych, haha kc rozmowy z tb poj**usie :* PANNO ANNO kc cie całą, nawet jak gadamy przez skypea a ty oglądasz te swoje ch*jostwa i się drzesz do monitora, czy do tych postaci a ja prawie głuchnę no i jak ryczysz jak coś cię wzruszy, chociaż normalnie to twarda z ciebie sztuka, tyle razy kazałem ci spie**alać, a ty nadal jesteś no i dobrze bo serio to nie chce żebyś odchodziła bo jesteś moje wszystko i bez ciebie nie jestem sobą i jesteś chyba jedyna osobą której ufam i mogę powiedzieć wszystko i dla której wszystko bym zrobił. kc cię za to też jak na mnie działasz i chociaż mam zj**any dzień ty mnie zawsze rozpie**olisz i od razu mam banana i śmiać mi się chce, chociaż jeszcze niedawno chciałem się zabić. fu, ale jestem romantyczny- nie przyzwyczajaj się maleńka. k**wa, jak mnie d**a nawala! przeprowadź się kizia blisko mnie lub do mnie i mnie masuj co. a póki co to bd musiał se kogoś innego znaleźć a ja KURZY UDZIEC CNIE WIĘC LASKI DO MNIE SZNUREM CIĄGNĄ hehe wg ostatnio do mnie taka laska na gg napisała i czy chce sex a ja jej że nie bo mam anke a ta a sory nie wiedziałam że masz laskę......... hehehe jesteś moja laska :****** wiesz bd se kurzy udziec2 co? bd tak zaj**iście mmmmm (miałem wczoraj kurczaka na obiad, pyszni jesteśmy więc) i razem my jako duet zapolujemy na te kurczaki co ci pod oknem przesiadują i zaciągniemy je do naszej armii której ja bd przewodził! bo ja taki fajne szef co nie?

Gość gość
up