Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DouglasShape

Co to jest Rzetelny Kandydat?

Polecane posty

Witam, wczoraj dostałam ciekawy telefon. Dzwoniła do mnie pani z agencji pracy oferując możliwość przyznania mi tak zwanego certyfikatu Rzetelnego Kandydata. Pierwszy raz o tym słyszę i chciałabym dowiedzieć się, czy ktoś z was się z tym spotkał? Czy prowadzi to ta sama firma, która zajmuje się przyznawaniem certyfikatu Rzetelnej Firmy? A jeśli tak lub jeśli nie, to właściwie do czego od nobilituje? Niestety nie uzyskałam dużej liczby informacji ze względu na hałas podczas rozmowy :( Proszę o informacje osoby je posiadające :)!

Gość Kasiulla86
Cześć! Ja dostałam zapytanie dotyczące wpisu na listę osób chętnych do uzyskania takiego certyfikatu i mam go otrzymać :) Ponoć każdy, kto otrzyma telefon, jest już zakwalifikowany jako osoba spełniająca wymagania Znalazłam informacje na ten temat https://euinp.eu/principles/

Gość Sabinkka
Brzmi ciekawie. Dziewczyny, ile taki certyfikat koszuje? A może jest za darmo - proszę o informacje :)

Gość gość
te certyfikaty rzetelna firma to dobry sposób na zarobienie pieniędzy i nic więcej ,pewnie tak samo jest z tym drugim ,jeśli to nie jest za darmo olej temat.

Gość gość
A ileż to kosztuje?

Dziewczyny - ja już mam informacje - ten certyfikat jest za darmo. Same możecie się po niego "zgłosić" ale to czy dostaniecie to niestety nie jest już pewne. Wy się zgłaszacie, tzn podajecie swoje dane, wysyłacie CV i dopiero wtedy czekacie na to, aż ktoś zadzwoni o powie Wam, że może go wystawić.

Gość dagmarkaxx
interesująca sprawa, w jakich zawodach taki certyfikat "działa?

Gość saraaa95
jestem ZA - jak to zdobyć??

Gość Chaosdrama
Rozumiem, że po o***tej rozmowie kwalifikacyjnej, pracodawca wystawiłby mi opinie i ewentualnie przyznał certyfikat rzetelnego kandydata? Moim zdaniem fajny pomysł, na pewno ma to ogromny potencjał na sukces.

Gość wanda1970
Wy mi lepiej powiedzcie jak w małej miejscowości znaleźć pracę - tutaj nie ma żadnych agencji pracy :(

Gość Nataliee56
Chętnie otrzymałabym taki certyfikat :) Według mnie jestem rzetelna i uczciwa, jeśli to autentycznie jest weryfikowane przez doświadczone kadry, to byłoby świetnie mieć taki dokument!

Gość Karro86
Ja także chciałabym mieć certyfikat, mam nadzieję, że przy następnej rozmowie o pracę dowiem się czegoś na jego temat :-)

Gość Kornelia158654
Generalnie można sobie wejść na tą ich stronkę i tam wszytko jest opisane. Ja też dostałam taki telefon, dowiedziałam się, że firma u której odbyłam rozmowę chce mi wystawić taki certyfikat i to jest za darmo. Pierwsze słyszę i nie wiem ile to jest wartę, ale miło w końcu dostać jakiś certyfikat. :P

Gość kasiczka_light
Nie jestem kolekcjonerką kursów i papierków, ale ten wydaje się być czymś innym niż dotychczasowe - na pewno postaram się coś więcej dowiedzieć o tym czy mogę go zdobyć!

Gość PatusiaPatti
Nic nie mogę na temat tego znaleźć w internecie - wszyscy tylko piszą na forach :( Wygląda mi to na bardzo ciekawą rzecz i chciałabym poznać też rzetelne informacje, najlepiej od firmy, która się tym zajmuje...

Gość Kalissi
interesująca rzecz ale wydaje mi się, że póki co nikt jeszcze z tego nie korzysta - ja na pewno bym chciała, więc jak tylko będzie taka okazja, to się postaram zdobyć :)

Gość Wikusia98
wydaje mi się, że to nic specjalnego i szkoda zachodu na staranie się o to

Gość merryjane65
A według mnie certyfikat wart jest uwagi, chociażby ze względu na konkurencję względem serwisów z ogłoszeniami o pracę - tam sami musimy starać się o posadę, a tutaj to firma przyjdzie do nas

Gość anusiak157
papier jak papier - to od doświadczenia zależy czy dostaniemy pracę - no chyba nie zaprzeczycie?

Gość antyanka
brzmi dumnie haha

Gość gość
no dobra, ale skąd to wziąć?

Gość gość
pewnie kolejny MLm ^^

Gość gość
Czy wiadomo już coś więcej na temat tego narzędzia??

Gość Yuka77
Witam. tak się składa, że ostatnio wyrobiłam ten certyfikat i dzięki niemu w końcu dostałam wymarzoną pracę. Wcześniej starałam się o to stanowisko przez pół roku, jednak bez większych skutków. Ten dokument był potwierdzeniem moich umiejętności. Wcześniej, bez niego, w ciągu 15 minut rozmowy nie byłam w stanie udowodnić, że faktycznie nadaję się na dane stanowisko. Dlatego z czystym sumieniem polecam Wam wyrobienie tego certyfikatu. To naprawdę nic nie kosztuje, a przynosi wiele korzyści. Pozdrawiam

Gość Tyszanka__
a u mnie w mieście się nie da (albo nie wiem) :( - Tychy!

Gość gość
Wrocław - można zdobyć w agencjach, które rekrutują do pracy na Bielanach

Gość gość
Ale się podniecacie, agencje pracy zerują na ludziach jak mogą

Gość Natchniony
Nie demonizowałbym tak agencji pracy. Jasne, muszą się jakoś utrzymać i tym samym zarabiają na kandydatach, ale nie dzieje się to zawsze bez obopólnych korzyści. Ciężko stwierdzić, czy akurat Rzetelny Kandydat jest taki świetny, ale rzeczywiście zapowiada się nieźle.