Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DouglasShape

Co to jest Rzetelny Kandydat?

Polecane posty

Gość gość
Akurat w tym przypadku nie ma mowy mowy o wycieku danych. Poczytajcie sobie na www.euinp.pl w zakładce bezpieczeństwo - jeżeli taka firma działa oficjalnie, to nie może sobie pozwolić na nieprzestrzeganie prawa

Gość Tynkier
Powiem tak - nastawienie miałem co najmniej mocno sceptyczne, ale jak to mówio: tonący brzytwy się chwyta. Rzetelny Kandydat zrobił robotę, a ja robotę dostałem - nie żałuję, polecam i pozdrawiam

Gość gość
ja z kolei jestem pewna, że mogłoby to pomóc nieco na rozmowie, jesli nie mamy doświadczenia ale za to wykazujemy się czymś innym to na pewno możemy zrobić wrażenie na pracodawcy!

Gość indyg0
cóż, tonący brzytwy się chwyta,a ta nie wydaje się wcale taka ostra:) Zaszkodzić nie zaszkodzi, więc właściwie wybór jest prosty:)

Gość gość
Certyfikat rzetelnego kandydata jest w pełni darmowy, więc na pewno nie zaszkodzi, a pomóc? może akurat...

Gość gość
oj, chyba jeszcze trzeba poczekać, zanim będzie można na 100% stwierdzić o 'rzetelności' tego certyfikatu:)

Gość Wo
Ja też się ostatnio powołałem na rozmowie na ten certyfikat, i mimo że akurat pracodawca o nim wcześniej nie słyszał, to wyperswadowałem swoje i pracę dostałem;) Także myślę, że warto - zwłaszcza, że to nic nie kosztuje

Gość gosiapl
Certyfikat wygląda rzetelnie, ja uważam że inicjatywa jest fajna i warto coś takiego rozpowszechniać.

Gość gość
Dla mnie bomba, jeżeli możemy podnieść swoje kwalifikacje i to w dodatku za darmo, to ja się pod tym podpisuje

Gość MonikaWu
Ja tak samo - certyfikat rzetelnego klienta jest super uzupełnieniem cv:)

Gość nikepl
O certyfikacie rzetelnego kandydata jeszcze wprawdzie nie słyszałam, ale sama z siebie szukałam czegoś podobnego:)

Gość Mantykora
Ja też czegoś takiego właśnie szukam - czegoś co pozwoli mi wejść na rynek zawodowy z wysokiego C :)

Gość gość
a ja jakoś nie jestem przekonana;/ Może z czasem, jak zaczną współpracować z większymi korporacjami to tak

Gość gość
Jestem zainteresowana zdobyciem tego certyfikatu ale czy to w ogóle już działa? kontaktowałam się z dwoma agencjami pracy i nie słyszeli - liczę na jakieś informacje od was :)