Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczka

Gdzie dobrze zjeść w Ustce?

Polecane posty

Gość wczasowiczka

Witam wszystkich, w czerwcu wybieram się z rodziną na wakacje do Ustki chciałabym się zapytać, gdzie podają dobre jedzenie? Tak żeby porcje nie były tak jakby kot napłakała i oczywiście w przyzwoitej cenie. Dania dla dzieci też mile widziane. Podpowie ktoś?

Gość gość
Byłam w weekend nad morzem, ale to tylko na dwa dni i mocno nie sprawdzałam restauracji. Byłam tylko w jednej nazywa się Laguna Marine. Ceny są przystępne, w menu są dania dla dzieci, ale ja byłam z narzeczonym więc takie dania nas nie interesowały. Jest tam pizza, mięsne dania i wiadomo jak to nad morzem - rybne. My jedliśmy zupę rybną i dorsza w borowikach, było to smaczne i ładnie podane.

Gość gość
Ja w tej Lagunie wyprawiałam chrzciny i rzeczywiście jedzenie jest dobre i świeże. Dania mieliśmy polskie, ale pasty czy pizze też mają smaczne. Mówię ci to jako miejscowa :)

Gość gość
Ja to bym mogła polecić restauracje w Trójmieście, w Ustce jeszcze na wakacjach nigdy nie byłam

Zawsze i wszędzie polecam Party Pizza bo jest naprawdę dobra. Dlatego w mieście gdzieś obok zawsze można znaleźć :)

Gość gość
Polecam restaurację McDonald's!

Gość gość
Ja to do smażalni ryb zawsze chodze jak jestem nad morzem

Gość gość
Pod koniec sierpnia wybieram się do Ustki więc sprawdzę tą Lagunę, o której piszecie. Oglądałam ich stronę internetową i całkiem całkiem się prezentuje. Menu też widziałam bogate mają i drinki. To wyjazd z paczką znajomych więc na to trzeba też zwracać uwagę. A ktoś może potwierdzić czy ta restauracja jest faktycznie na promenadzie??

Gość alusia222
Ja potwierdzam, na samym jej środku. Fajne miejsce.

Gość gość
W niedzielę wróciłam z Ustki i zdarzyło mi się dwa razy jeść obiad w lagunie. Restauracja przyjemna z dobrym jedzeniem. Dużo ludzi tam mieli a to zawsze znaczy że jedzenie dobre.