Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kasia Smith

Z jakiego biura podróży skorzystać polecam B. Podróży Itaka

Polecane posty

Gość Kasia Smith

Wiecie dlaczego? Bo Itaka to opolskie biuro podróży i to największe biuro podróży w Polsce i Itaka ma centrale w Opolu czyli główna siedziba biura podróży Itaka w Polsce jest w Opolu mało kto wiedział że taka wielka i znana Itaka ma biuro podróży w Opolu i co zatkało was to?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Powtarzasz się gościu! a poza tym to my korzystamy z SunCenter i jesteśmy bardzo zadowoleni. Już 3 raz z nimi lecimy, tym razem do Grecji, więc mogę szczerze polecić

Gość gość
Drugie polskie biuro dziadowskie to Rainbow z Łodzi, no i co z tego? Kogo to obchodzi :-)

Gość gość
A ja sie chciałam zapytac co to za dziadowski temat wgle? Chyba nie takie dziadowskie te biura skoro mają prawie cały rynek a Rainbow to w ogóle notowane na giełdzie. Jakoś chyba nie takie dziadowskie skoro wycieczkowicze nie mogą się oprzeć.

Gość gość
Serio dużo lepsze ostatnimi czasy jest SunCenter. Fajne oferty mają, sprzedają też wycieczki tych największych biur, więc można znaleźć wszystko co najlepsze

Gość gość
My korzystamy z różnych, ale najczęściej z Rainbow, bo oferta turystyczna nam pasuje. Fajna egzotyka, objazdówki. Nigdy nie było na co narzekać :-)

Gość gość
Ja do Itaki nic nie mam, ale najczęściej kupujemy w Rainbow wycieczki, wczasy w Tui :-)

Gość gość
Możecie sobie gadać co chcecie, ale ja już się przejechałam na tych dziwnych tworach które niby oferują pośrednictwo w zakupie wycieczki. Pamiętajcie: czym mniej pośredników tym lepiej. Druga zasada to: czym większe i bardziej renomowane biuro tym bezpieczniej. Tak więc tutaj się skłaniam zawsze ku największym graczom, bo mogą też zaproponować niższe ceny. Ja akurat zazwyczaj jeżdżę z Rainbow i jest ok, ale tych pozostałych dużych nie próbowałam. Ale pośrednictwo i maleństwa to za duże ryzyko jak dla mnie.

Gość Zorenek
Też jeżdżę z Rainbow. I jest dobrze. Duże polskie biura naprawdę są w porządku. Teraz zostali już sami uczciwi i rzetelni gracze po plajcie Alfa Star, tak mi się wydaje.

Gość lankala
Też lubię wypoczynek z Rainbow :) wyjezdżałam juz parę razy z róznymi innymi biurami, ale ostatnio jak wypoczynek to z R., jak objazdówki to na własną rękę :)

ja bardzo chwalę sobie Coral Travel - dobrze organizują wyjazdy - można na prawdę dobrze wypocząć! lubie to biuro!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować