Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest waszym zdaniem najbardziej znane i lubiane biuro podróży

Polecane posty

Gość gość

Rainbow tours czy Itaka? Ja bym wybrał Itaka po pierwsze że Itaka to największe polskie i opolskie biuro podróży mające centrale w Opolu czyli główna siedziba biura podróży Itaka jest w Opolu Itaka ma główną siedzibę w Opolu mało kto wiedział że Itaka ma centrale w Opolu?

Gość gość
SunCenter! Mnóstwo ofert i różnych kierunków, wycieczki innych operatorów w tych samych cenach, wszystko przejrzyście ułożone, a do tego centrala czynna całą dobę, więc z każdym pytaniem można zadzwonić! Polecam

Gość gość
Itaka nie jest z Opola glupku

Gość gość
P*****l sie z tym zasranym Opolem

Gość gość
Ja już któryś raz z kolei lecę z biurem SunCenter. Zawsze wszystko w porządku, zawsze super zorganizowane wczasy. Polecam biuro!

Gość gość
Rainbow to też polskie biuro. Konkretnie z Łodzi, jeśli to kogoś obchodzi. Byliśmy z Tui i z Itaki, ale najczęściej korzystamy z Rainbow. Fajną mają egzotykę i objazdówki :-)

Gość gość
My też korzystamy z SunCenter i to jest nasze ulubione biuro. Jeszcze ani razu się nie zawiedliśmy ani organizacją ani obsługą, a latamy z już nimi od 2 lat

Gość gość
Rainbow mi się już przejadł, trzeba spróbować z innym biurem, może być to Sun Center, byle nie Itaka